Μετά το «Heritage TV» και το «Happy Traveller» η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Άνδρου “έφερε” και την Αυστραλία στην Άνδρο, συνεργαζόμενη με το “My Greek Odyssey” και τον ελληνικής καταγωγής Peter Maneas. Περισσότερα στο δελτίο τύπου της Επιτροπής που ακολουθεί:
«My Greek Odyssey» ή μια μικρή Οδύσσεια στην Άνδρο
Η διεθνής τηλεοπτική εκπομπή «My Greek Odyssey» ταξίδεψε στην Άνδρο τον Σεπτέμβριο!

Τα γυρίσματα μιας ακόμη σημαντικής ταξιδιωτικής τηλεοπτικής παραγωγής ολοκληρώθηκαν εντός του Σεπτεμβρίου στην Άνδρο, με την ενεργό στήριξη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου και με σκοπό τη διεθνή προβολή του προορισμού.

Το δημοφιλές ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” από την Αυστραλία με διεθνή προβολή σε πάνω από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές πραγματοποίησε στα τέλη Σεπτεμβρίου γυρίσματα στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων για τη δημιουργία ενός επεισοδίου, στο πλαίσιο του 6ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς. Το «My Greek Odyssey» προβάλλεται σε 100 χώρες ενώ αναμεταδίδεται και στην Ελλάδα στο Cosmote History με τίτλο “Το Ταξίδι μου στην Ελλάδα”. Το Channel 7 της Αυστραλίας, η παγκόσμια τηλεοπτική πλατφόρμα Amazon Prime που εκπέμπει σε Αμερική, Καναδά, Μ. Βρετανία και συνολικά σε πάνω από 50 χώρες, το Sea Channel στη Ρωσία, το Ισπανικό RTVE, το OSN σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ν. Αφρική και το Cosmote History για Ελλάδα και Κύπρο, είναι μόλις ορισμένα από τα καθιερωμένα τηλεοπτικά δίκτυα που μεταδίδουν τη δημοφιλή εκπομπή σε παγκόσμια κλίμακα.

Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο δημοφιλής Ελληνο-αυστραλός παρουσιαστής Peter Maneas που με το δυναμισμό του και τη βοήθεια ενός πλήρους εξοπλισμένου τηλεοπτικού συνεργείου, «ταξιδεύει» την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας την ιστορία, την πολιτιστική κληρονομιά, τη γαστρονομία, το φυσικό κάλλος και την αυθεντικότητα των Ελληνικών νησιών με στόχο να εμπνεύσει, να συγκινήσει και εν τέλει να παρακινήσει τους εκατομμύρια τηλεθεατές του προγράμματος ώστε να επιλέξουν Ελλάδα για τις διακοπές τους. Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί προπαρασκευαστική επίσκεψη μελών της διεθνούς παραγωγής το 2020 στο νησί σε συνεννόηση με την Επιτροπή Τουρισμού για τον εντοπισμό ταξιδιωτικών θεμάτων και ιστοριών, ενώ φέτος υλοποιήθηκαν τα κύρια γυρίσματα της εκπομπής με επίκεντρο την Άνδρο.

Το «My Greek Odyssey» είναι η τρίτη δημοφιλής ταξιδιωτική τηλεοπτική παραγωγή που προσκλήθηκε και συνεργάστηκε φέτος με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου, μετά το εξίσου διεθνές «Heritage TV» καθώς και το μοναδικό «Happy Traveller». Ο Δήμος Άνδρου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας ευχαριστούν από καρδιάς τους επαγγελματίες που στήριξαν τα γυρίσματα και πρόσφεραν παροχές αφιλοκερδώς, καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε οι υπεύθυνοι της εκπομπής να αναχωρήσουν από το νησί με άριστες εντυπώσεις και πλούσιο οπτικοακουστικό και πληροφοριακό υλικό σχετικά με τον προορισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.