Η Άνδρος στην «WTΜ 2021»

Αεικίνητη η Επιτροπή Τουρισμού, η οποία με ενεργά αντανακλαστικά πριν τελειώσει ακόμη η σεζόν -ο καιρός της πατρίδας μας ευνοεί τον τουρισμό ακόμη και μέσα Νοεμβρίου- και σχεδιάζει την επόμενη ημέρα. Έτσι ο Δ.Α. συμμετείχε στην ψηφιακή έκθεση WTM 2021 και προγραμμάτισε νέες δράσεις βάζοντας “πλώρη” για την Άπω Ανατολή.

Η Άνδρος στην «WTΜ 2021»

“Με θετικό «πρόσημο» ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στην εικονική διεθνή έκθεση «World Travel Market 2021» στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2021. Ο Δήμος Άνδρου αξιοποίησε τη δυνατότητα των διοργανωτών της έκθεσης για ψηφιακή συμμετοχή, καθώς λόγω των συνθηκών πανδημίας, η αναμενόμενη επισκεψιμότητα στον φυσικό χώρο ήταν περιορισμένη. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην κορυφαία διεθνή έκθεση τουρισμού, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την Άνδρο σε επαγγελματίες, αξιόλογους δημοσιογράφους που συνεργάζονται με Μέσα όπως CNN Travel, Daily Telegraph, Wanderlust Marriage Travel, φωτογράφους και σημαντικούς bloggers από Μ. Βρετανία, Ισραήλ, ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Η Άνδρος στην «WTΜ 2021»

Επόμενος «σταθμός» για τον Δήμο Άνδρου είναι η συμμετοχή του το διάστημα 22-25 Νοεμβρίου 2021 σε στοχευμένο ψηφιακό Roadshow που εστιάζει στην Κινεζική αγορά και που διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας”

(Δελτίο τύπου Δ.Α.)

Σημείωση: Σε νεώτερη ανάρτηση θα φιλοξενήσουμε τις εντυπώσεις των Κινέζων που επισκέφθηκαν το νησί μας την άνοιξη προσκεκλημμένοι της κ. Μαρίας Λοτσάρη. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.