Την ανδριώτικη φύση “υμνούν” οι Γερμανοί ποδηλάτες που επισκέφθηκαν την Άνδρο το περασμένο καλοκαίρι προσκεκλημένοι της Επιτροπής Τουρισμού.

“Με έναν κρυμμένο πολύτιμο θησαυρό παρομοιάζει την Άνδρο το κορυφαίο Γερμανικό ταξιδιωτικό περιοδικό «eBike» που εξειδικεύεται στον τουρισμό ποδηλασίας με ηλεκτρικό ποδήλατο. Στο εξασέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού, αναλύονται οι εναλλακτικές διαδρομές, οι βαθμοί δυσκολίας, τα σημεία ενδιαφέροντας, ενώ το εμπεριστατωμένο άρθρο είναι διανθισμένο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και χάρτες διαδρομών.

Στην ανδριώτικη φύση οι Γερμανοί ποδηλάτες

Οι ταξιδιωτικοί συντάκτες που φιλοξενήθηκαν στην Άνδρο το περασμένο καλοκαίρι με πρωτοβουλία του Δήμου, δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την άγρια φυσική ομορφιά, τα γαλαζοπράσινα νερά, τις φυσικές πηγές, τις εναλλαγές τοπίων και σκηνικών του προορισμού, τον αρμονικό συνδυασμό του ορεινού με το παραθαλάσσιο στοιχείο, τα μοναδικά ιστορικά μνημεία, τα μοναστήρια, τις εκκλησίες αλλά και τις γαστρονομικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει στον ταξιδιώτη το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με τη δημοσιογραφική ομάδα, το γεγονός πως η Άνδρος είναι ακόμη σχετικά άγνωστη στην αγορά του ποδηλατικού τουρισμού με ηλεκτρικό όχημα, άλλα διαθέτει προϋποθέσεις για ανάπτυξη και ότι το ηλεκτρονικό ποδήλατο μπορεί να αναδειχθεί στο ιδανικό μέσο εξερεύνησης του νησιού, είναι στοιχεία της γοητείας που ασκεί ο προορισμός στον ποδηλάτη, ο οποίος πάντα θέλει να ανακαλύπτει νέες εμπειρίες. Θυμίζεται πως το ποδηλατικό σκέλος του προγράμματος είχε αναλάβει το δίκτυο τουριστικών επιχειρήσεων CTN Andros, παρέχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και την καθοδήγηση για ποδηλασία στο νησί.

Επιπλέον, συμβεβλημένες τουριστικές επιχειρήσεις του CTN Andros πρόσφεραν τη διαμονή και τα γεύματα στους δημοσιογράφους. Την ακτοπλοϊκή μετακίνηση των δημοσιογράφων που προσκλήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου, παρείχε η ακτοπλοϊκή εταιρία Fast Ferries Andros”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.