Σε virtual B2B Roadshow με στόχο την διείσδυση στην κινεζική αγορά και την έυρεση κοινού τόπου για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Άνδρου συμμετείχε ο Δ.Α. με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Νίκο Μουστάκα. 

 

Virtual B2B Roadshow με στόχο την Κίνα

Με σκοπό τη διερεύνηση των μελλοντικών δυνατοτήτων της Κινεζικής ταξιδιωτικής αγοράς, ο Δήμος Άνδρου εντόπισε έγκαιρα και ανταποκρίθηκε θετικά στην ευκαιρία για δωρεάν συμμετοχή σε στοχευμένο Virtual B2B Roadshow που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ της Κίνας για συγκεκριμένο αριθμό φορέων και τουριστικών επιχειρήσεων, τηρώντας σειρά προτεραιότητας.

Virtual B2B Roadshow με στόχο την Κίνα

Το roadshow πραγματοποιήθηκε ψηφιακά μέσα στο διάστημα 22-25 Νοεμβρίου 2021, με αφορμή το Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Κίνας. Το σκεπτικό της συμμετοχής του Δήμου ήταν η οργάνωση διερευνητικών επαφών για το μέλλον με δεδομένο πως στην παρούσα χρονική στιγμή δεν είναι εφικτό και εύκολο λόγω της πανδημίας να τεθούν στέρεες βάσεις για προγραμματισμό ταξιδιών και άνοιγμα νέων προορισμών από την Κίνα.

Στη διάρκεια των προγραμματισμένων συναντήσεων, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προορισμού. Εντύπωσε προκάλεσε στους συμμετέχοντες το εύρος διαφορετικών επιλογών, ο αριθμός των παραλιών, οι φυσικές ομορφιές, τα μονοπάτια, η ποιότητα των υπηρεσιών εστίασης και διαμονής, τα ιστορικά και θρησκευτικά σημεία ενδιαφέροντος, οι δραστηριότητες και η αυθεντικότητα της Άνδρου, ενός προορισμού που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα αλλά διαφοροποιείται από το τουριστικό «προϊόν» της πρωτεύουσας. Πρόθεση του Δήμου και της Επιτροπής Τουρισμού είναι να συντηρηθούν οι επαφές για πιθανή μελλοντική αξιοποίηση, όταν οι συνθήκες θα είναι πιο πρόσφορες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.