Διαβάζοντας το δελτίο τύπου του δημάρχου, με το οποίο ζητά από τους εμπλεκόμενους να αλλάξει το πρωτόκολλο μεταφοράς ασθενών με covid-19, ετσι ώστε να μεταφέρονται με τα πλοία της ακτοπλοΐας οι ασθενείς, διερωτηθήκαμε αμέσως αν έχει καταλάβει τι ακριβώς ζητά, η αν το έκανε για πολιτική εσωτερική εκμετάλλευση και μόνο. Άλλωστε και η ίδια η ανακοίνωση μάλλον για μπακαλόχαρτο μας μοιάζει, καθώς δεν μας διευκρινίζει τι ζήτησε, από ποιους, πότε και τι ακριβώς ο ίδιος πρότεινε.

"Άνδρος της Ζωής μας": Το δελτίο τύπου του Δημάρχου, η αλλαγή πρωτοκόλλου μεταφοράς και το ξενοδοχείο αναφοράς

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στα πλοία υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο για τα μέλη του πληρώματος, με το οποίο γίνονται υποχρεωτικά σε όλα τα μέλη, δυο φορές την εβδομάδα rapid test σε εμβολιασμένους και μη, όπως και ότι για τους επιβάτες επιτρέπεται η είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού η rapid test.

Επίσης, σε περίπτωση θετικού κρούσματος σε μέλος του πληρώματος, βγαίνει εκτός πλοίου και γίνεται απολύμανση του πλοίου.

Άρα ακούγεται περίεργο, την στιγμή που υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο για επιβάτες και πληρώματα, με ποιο τρόπο θα μπορεί να μεταφερθεί και ο ασθενής με covid-19.

Λέτε μέχρι σήμερα οι ειδικοί να μην είχαν σκεφτεί τον τρόπο μεταφοράς με τα πλοία?

Και αν είναι έτσι τόσο απλό γιατί δε βάζει το ελικόπτερο των ανεμογεννητριάδων;

 Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται στην έλλειψη ξενοδοχείου αναφοράς.

Το ερώτημα μας με δεδομένο ότι έχει πάρει χρήματα ο Δήμος από την πολιτεία για μίσθωση ξενοδοχείου αναφοράς, γιατί  στο νησί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα για την φιλοξενία ενός ασθενούς μέχρι τη διακομιδή του σε νοσοκομείο?

Πάντως, το δελτίο τύπου αυτό, μας θυμίζει την ανακοίνωση της ίδρυσης αυτονόμου Λιμενικού Ταμείου που ακόμα όλοι περιμένουμε, όπως επίσης και την ανακοίνωση του Δημάρχου, ότι όσοι επιστρέφουν στο νησί να κάθονται 5 μέρες καραντίνα, όπως κάνει και ο ίδιος που επιστρέφει κάθε Δευτέρα.

“Η Άνδρος της Ζωής Μας”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.