Κλειστές θα παραμείνουν αύριο και οι υπηρεσίες του Δήμου Άνδρου προκειμένου για την ασφάλεια των εργαζομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει σφοδρά το νησί μας, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου. Προέχει η ασφάλεια, ως εκ τούτου ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε ο Δ.Α.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 23.01.2022
Αύριο, Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022, οι υπηρεσίες του Δήμου Άνδρου θα παραμείνουν κλειστές για την ασφάλεια των εργαζομένων, αφού οι μετακινήσεις θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες και συχνά επικίνδυνες.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι, με Αριθ. 11/2022, Απόφαση Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη, κλειστά θα παραμείνουν διά ζώσης τα σχολεία, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του νησιού μας, την Δευτέρα, 24/01 και Τρίτη, 25/01, λόγω των έκτακτων και έντονων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Παραμένουν πάντα στην διάθεσή σας τα τηλέφωνα επικοινωνίας:
  • Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου: 6945263277 – 6947576119
  • Γραμμή υποστήριξης του Δήμου Άνδρου 2282022021 είναι στην διάθεση των πολιτών όλο το 24ωρο και παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται για την κάλυψη μόνο σοβαρών αναγκών.

Θα σας κρατούμε ενήμερους για κάθε νεότερη εξέλιξη.

 Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.