Το Ίδρυμα Δ&Λ Μωραΐτη αποχαιρετά το ΝΙΚΟ ΣΙΓΑΛΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη Άνδρου, με βαθύτατη θλίψη, ανακοινώνει την αιφνίδια απώλεια του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Λ. ΣΙΓΑΛΑ

Προέδρου του Ιδρύματος Δ. & Λ. Μωραΐτη – Άνδρου

 Ο Νικόλαος Σιγάλας υπήρξε ένας ικανότατος άνθρωπος με απέραντη αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο. Διακρινόταν από αξίες και αρχές με επίκεντρο την κοινωφελή προσφορά προς τους έχοντες ανάγκη και τον τόπο του. Ξεχώριζε για το ήθος, την αξιοπιστία και την εργατικότητά του. Υπηρέτησε με αφοσίωση το Ίδρυμα από το 2009 έως το θάνατό του. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος από το 2009, Γραμματέας του Δ.Σ. από το 2013 έως το 2018 όταν και ανέλαβε την Προεδρία του Ιδρύματος. Η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Το Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη,  τιμώντας τη μνήμη του, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να συνεχίσει τα οράματα των Ιδρυτών και τα δικά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με αφορμή το θλιβερό αυτό γεγονός, συνήλθε εκτάκτως, σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, και αποφάσισε τα κάτωθι:

  • Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.
  • Να αναρτήσει μεσίστια τη σημαία του Ιδρύματος στην έδρα του Ιδρύματος στην Άνδρο.
  • Να καταθέσει δωρεά τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00€) αντί στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντος στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων για την ενίσχυση του έργου του.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.

Τα Μέλη του Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.