Το νησί μας επισκέφτηκαν χθες, 13.03.2022 ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης Υποστράτηγος, Δημοσθένης Μπουντουράκης,  καθώς και ο Διευθυντής Περιφερειακής Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραρχος, Νικόλαος Μπάλσης.

Εθιμοτυπική αλλά και ουσίας η χθεσινή επίσκεψη στον Δήμο Άνδρου

Ακολούθησε σύσκεψη στο συνεδριακό χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Άνδρου με την παρουσία των δυο ανωτέρω αξιωματικών και με τη συμμετοχή των Δημήτρη Πρινιωτάκη και Ελένης Ζινάπη από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου, του Νικόλαου Χαζάπη από τον ΣΕΔΑ, της Γεωργίας Κανδυλιάρη από το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου και του Θεόδωρου Κραψίτη από το Λιμεναρχείο Άνδρου.

Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Τηνιακός και η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Σαραβάνου.

Ο κ. Δ. Τηνιακός, αφού καλωσόρισε τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής που επισκέφθηκαν το νησί μας, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες και προμήθειες οι οποίες έχουν προχωρήσει από το Σεπτέμβρη του 2019 μέχρι και σήμερα, όπως η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, η συντήρηση και προμήθεια πυροσβεστικών κρουνών κ.λ.π. Αναφέρθηκε διεξοδικά τόσο στα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που τα τελευταία χρόνια πλήττουν το νησί μας με αποκορύφωμα τον τελευταίο χιονιά, όσο και τις μεγάλες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπους και περιουσίες. Τόνισε την άριστη συνεργασία του Δήμου με την Αστυνομία, το Λιμενικό, την Πυροσβεστική, τον ΣΕΔΑ, την Εθνοφυλακή, καθώς και με ιδιώτες που επέτρεψαν την επιτυχή αντιμετώπισή τους. Οι δύο αξιωματικοί της Πυροσβεστικής από την πλευρά τους, έδειξαν ότι έχουν πλήρη εικόνα για το νησί και για τις ιδιαιτερότητές του. Επιπλέον πρότειναν μέτρα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της λειτουργίας της Πολιτικής Προστασίας.

Εθιμοτυπική αλλά και ουσίας η χθεσινή επίσκεψη στον Δήμο Άνδρου

Κλείνοντας ο Αντιδήμαρχος, κ. Τηνιακός παρέδωσε αναμνηστικά στους δύο αξιωματικούς και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο νησί.

Δελτίο τύπου Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.