Στις Εθνικές Ομάδες με δύο αθλήτριες ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου

Στην Εθνική Ομάδα Optimist εισήλθε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου Κανέλλου Κοκκινάκη Σύλια που κατάφερε να τερματίσει 5η στη Γενική και 1η στην Περιφέρεια ανάμεσα στους 134 καλύτερους αθλητές όλης της Ελλάδας.

Αξίζει να τονιστεί ότι με την απόδοση της αυτή, η Κανέλλου Κοκκινάκη είναι η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία του ΝΟΑ που παίρνει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist το οποίο θα διεξαχθεί στο Bodrum της Τουρκίας 27/6 – 7/8 2022.
Με εξίσου εξαιρετική εμφάνιση στην Εθνική Ομάδα της κατηγορίας ILCA 4 προκρίθηκε η αθλήτρια του ΝΟΑ Καραουλάνη Σοφία, η οποία κατετάγη 8η ανάμεσα στις 36 καλύτερες αθλήτριες πανελλαδικά.

Ανάλογα καλή εμφάνιση είχαν και οι αθλητές Μαργετης Νίκος και Καλλιβρούσης Τζώρτζης οι οποίοι μπήκαν στο «χρυσό στόλο» με θέσεις 48ος και 60ος αντίστοιχα σε 134 συμμετοχές.
Στο πλευρό των αθλητών του Ν.Ο.Α. ο προπονητής τους Φώτης Σταυρίδης και ο προπονητής Ιστιοπλοΐας Τζώρτζης Κεφαλλωνίτης που στήριξε την αθλήτρια Σοφία Καραουλάνη όπως και την αδελφή της Ελίζα κατά το παρελθόν. Σημειώνεται ότι οι δύο αδελφές είναι στην Εθνική μας Ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.