Λαμπαδηφορία Θεοσκεπάστου 2022

Η λαμπαδηφορία και το πρόγραμμα εορτασμού της ΘεοσκεπάστουΜετά δύο χρόνια απουσίας είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις συνήθειες του παρελθόντος: η εθελοντική ομάδα Χώρας Άνδρου θα συμμετάσχει στην λαμπαδηφορία της Θεοσκεπάστου, προπορευόμενη της λιτανευτικής πομπής της εικόνας της Ευρέσεως.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην λαμπαδηφορία του Σαββάτου, 9/4/22, παρακαλούνται να προσέλθουν την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 και ώρα 16:00 στην κάτω πλευρά του προαυλίου του ιερού ναού της Θεοσκέπαστου φέροντας μαζί τους ένα τενεκεδάκι (από μεγάλη κονσέρβα), που θα χρησιμοποιηθεί για την δάδα. Επιτόπου θα δηλώσουν την συμμετοχή τους.

Εθελοντική Ομάδα Χώρας Άνδρου

Το πρόγραμμα του εορτασμού

Η λαμπαδηφορία και το πρόγραμμα εορτασμού της Θεοσκεπάστου

Η λαμπαδηφορία και το πρόγραμμα εορτασμού της Θεοσκεπάστου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.