Πανελλήνια νίκη για την Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη

Πανελλήνια νίκη για την Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη και μια ακόμη επιτυχία τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, τον προπονητή των αθλητών Φ. Σταυρίδη και όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνεισφέρουν ώστε να προάγεται ο ναυταθλητισμός στο νησί.

Το δελτίο τύπου του ΝΟΑ

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον ΝΟΑ!  3η Πανελλήνια Νίκη για την αθλήτρια μας Κανέλλου Κοκκινακη Σύλια στην κατηγορία Optimist U13.

Επίσης στα κορίτσια η Μαγουλά Έλενα τερμάτισε 16η, η Μπακαρά Χριστιανα 21η και η Γιαννίση Αναστασία 52η σε σύνολο 70 αθλητριών.

Στα αγόρια ο Βούλγαρης Δημήτρης προκρίθηκε στο Χρυσό Στόλο τερματίζοντας 28ος και οι Νόνας Σταμάτης και Κανέλ`σλος Κοκκινάκης Γιώργος τερμάτισαν στον Αργυρό στόλο 18ος και 41ος αντίστοιχα σε σύνολο 163 αθλητών.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάχθηκε στην Κατερίνη 16-20 Απριλίου.

Περισσότερα: Ιστοσελίδα ΝΟΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.