Στο πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” η “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ” όπως ανακοινώνει με σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Άνδρου.

Στο πρόγραμμα "Α. Τρίτσης" η "Βελτίωση των υποπδομών ύδρευσης του Δ.Α ."
Λειβάδια Άνδρου

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στυλιανού Πέτσα, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» η χρηματοδότηση του έργου «Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Δ. Άνδρου» προϋπολογισμού 3.722.730,00€.

Η ένταξη αφορά:

-Την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Μπατσίου. Το έργο αφορά αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης  σε μήκος 17.033 μέτρων με νέους αγωγούς, καθώς και τα συνοδά φρεάτια και εξαρτήματα.

-Την προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών τηλεμετρικών συστημάτων υδρομέτρησης και ελέγχου διαρροών με ενσωμάτωσή τους στα υφιστάμενα δίκτυα του Δήμου μας. Αφορά την τοποθέτηση 2.300 οικιακών υδρομετρητών σε οικισμούς του  Δήμου μας,  26 ασύρματων συγκεντρωτών δεδομένων ψηφιακών μετρητών κατανάλωσης νερού, δύο συσκευές χειρός συλλογής μετρήσεων, καθώς εργασίες τοποθετήσεις των ανωτέρω.

-Την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων φίλτρανσης νερού και του αναγκαίου εξοπλισμού για τη σύνδεσή τους με τα δίκτυα ύδρευσης ή την τροφοδοσία τους από πηγές και συνοδά ηλεκτρομηχανολογικά έργα για τη δημιουργία σταθμών παροχής πόσιμου νερού στους οικισμούς του Δήμου μας.

-Την υπηρεσία τεχνικής βοήθειας για την ωρίμανση και προώθηση των ανωτέρω έργων και δράσεων.

Το θέμα της ύδρευσης των οικισμών αποτελεί για μας ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να «χτίζουμε» τις αναγκαίες υποδομές, ώστε το αγαθό της ύδρευσης να φτάνει με ασφάλεια και επάρκεια σε κάθε σπίτι τα επόμενα χρόνια.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.