Με εντυπωσιακό τρόπο ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος έκανε είσοδο στο Μπατσί και πανηγυρικά κήρυξε την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Άνδρο.

Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου στο Μπατσί έγινε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στις 13-15 Μαΐου, με την παρουσία του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (Ο.Φ.Σ.Ε.). Το πρωί του Σαββάτου έγινε εντυπωσιακή οργανωμένη είσοδος από τα σκάφη στο λιμάνι του Μπατσίου σε σχηματισμό με χρήση καπνογόνων. Εκεί η κοινότητα μας τους υποδέχτηκε με τοπικά όργανα, με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό της Υδρούσας, καθώς κι με μπουφέ με κεράσματα που χορηγήθηκαν από τους επαγγελματίες μας.

Έγιναν χορηγίες από τον Ο.Φ.Σ.Ε. στο Δημοτικό Σχολείο Μπατσίου, καθώς και στο Περιφερειακό Ιατρείο μας με πράγματα που ζητήθηκαν και έτσι καλύφτηκαν σοβαρές ανάγκες. Πραγματικά τους ευχαριστούμε για όλα. Ευχαριστούμε τους μουσικούς Μιλτιάδη Ίσσαρη και Νίκο Γλυνό, το χορευτικό Όμιλο Υδρούσας και ιδιαιτέρως τον Στάθη Κωστόπουλο, για την παρουσία τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρακάτω επαγγελματίες για την ευγενική τους χορηγία ώστε να γίνει το κέρασμα: Δημήτρη Ηρακλέους (mega system), Ροδιά, Μπελίτσα, Cabo meze, Συνεταιρισμό Γυναικών Υδρούσας, cafe corner, Φούρνος Γιάννη ( Τούντα), Branda, Σταμάτης, Ότι Καλό, cafe 105’ E. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθειά τους στον Καβοδέτη Γιάννη Μουστάκα, και στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου.

Ο ΑντιδήμαρχοςΝίκος Μουστάκας
Η πρόεδρος Άννα Βολίκα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.