Ενθαρρυντική η άνοδος των αφίξεων του τριήμερου

Μετά από ένα “φθινοπωρινό” τριήμερο η επιστροφή των εκδρομέων από το λιμάνι του Γαυρίου με προορισμό την Ραφήνα έγινε με εξαιρετική λειτουργία και εξυπηρέτηση στη λιμενική εγκατάσταση. Το Λιμενικο παρόν με σημαντική δύναμη και η Αστυνομία στη ρύθμιση του στενού της εξόδου προς την επαρχιακή οδό. Σήμερα αναχωρησαν για Ραφήνα επτά (07) δρομολόγια με περίπου 5000 επιβάτες και 1250 αυτοκίνητα.

Ενθαρρυντική η άνοδος των αφίξεων του τριήμερου

Σχετικά ενθαρρυντικό το πρώτο μήνυμα για το νησί μας εν όψει της φετινής θερινής περιόδου.

Την Παρασκευή (αρχή του τριημέρου) και το Σάββατο (κορύφωση της κίνησης) αποβιβάστηκαν στην Άνδρο 6.344 επιβάτες, καθώς και 1.539 Ι.Χ. οχήματα.

Ενθαρρυντική η άνοδος των αφίξεων του τριήμερου

Σε σχέση με πέρυσι, η κίνηση έμεινε σχεδόν στα ίδια επίπεδα, επίπεδα παρόμοια και με την προ κορωνοϊού εποχή, καθώς και το φετινό τριήμερο η επιβατική κίνηση είναι σχεδόν ίδια με αυτό του 2019. Καθόλου άσχημα αν αναλογιστούμε την δύσκολη οικονομική συγκυρία με τις υψηλές τιμές των καυσίμων και βέβαια το ανήσυχο σε καιρικές συνθήκες τριήμερο που την τελευταία στιγμή απέτρεψε, δυστυχώς, επιπλέον επισκέπτες.

Ο Λιμενάρχης Άνδρου Πλωτάρχης Λ.Σ. Θεόδωρο Κραψίτη, μας επεσήμανε ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ξεκίνησε μάλιστα νωρίτερα για την Άνδρο, αφού και την Πέμπτη 09-Ιουνίου 2022 αποβιβάστηκαν στο Γαύριο προερχόμενοι από Ραφήνα επιπλέον 989 επιβάτες και 278 οχήματα.

Η κίνηση όπως την αποτύπωσε το Λιμεναρχείο Άνδρου

Ενθαρρυντική η άνοδος των αφίξεων του τριήμερου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.