Η δράση που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της χρηματοδότησης από την πρωτοβουλία WiFi4EU της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EE) δίνει την δυνατότητα στον Δήμο Άνδρου να παρέχει Δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή πρόσβαση (WiFi)

Με τη χρήση συσκευών τεχνολογίας WiFi, όπως κινητά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές και tablet, οι πολίτες και οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν ελεύθερα πλέον στο Διαδίκτυο στους παρακάτω χώρους:

FREE WiFi4EU στην παραλία Κορθίου, Μπατσίου, στην αγορά της Χώρας

Πλατεία Γηροκομείου, πεζοδρόμος Χώρας

FREE WiFi4EU στην παραλία Κορθίου, Μπατσίου, στην αγορά της Χώρας

Πεζόδρομος Όρμου Κορθίου

FREE WiFi4EU στην παραλία Κορθίου, Μπατσίου, στην αγορά της Χώρας

Παραλιακή ζώνη – Τουριστικό Καταφύγιο Μπατσίου

Στα σημεία αυτά οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με το όνομα δικτύου (SSID) WiFi4EU, στη συνέχεια επιλέγουν «Είσοδος – Login» στην αρχική οθόνη πρόσβασης και μπορούν να κάνουν ελεύθερα χρήση υπηρεσιών Διαδικτύου.

 Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που αφορά στη στήριξη των Δήμων για την εγκατάσταση σημείων ασύρματης πρόσβασης WiFi, καλύπτοντας κεντρικά σημεία συνάθροισης πολιτών και επισκεπτών με σκοπό την ελεύθερη, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο όλων των πολιτών και επισκεπτών του δήμου.

Για τη λειτουργία του ασύρματου δικτύου, o Δήμος, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, εξασφάλισε χρηματοδότηση για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του απαιτούμενου εξοπλισμού, ύψους 15.000 €.

Ήδη προετοιμάζεται η επέκταση των σημείων WiFi για να καλυφθεί το Γαύριο, το Νειμποριό στη Χώρα και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.