Όταν πλέον ο τουρισμός κατηγοριοποιείται σε όλο τον κόσμο η Άνδρος, δεν μπορεί να μείνει πίσω! Σε αυτά τα πλαίσια κινείται η Επιτροπή Τουρισμού που προγραμματίζει δράσεις προβολής του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας.

Εκκλησιαστικός Τουρισμός είναι η νέα πρόκληση για την Άνδρο

“Την τιμητική τους έχουν τα μοναστήρια, η ιστορία και η γραφικότητα των οικισμών της Άνδρου στα νέα επεισόδια της σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ 4k Heritage TV/ Visiotel που αναδεικνύει αποκλειστικά τον πολιτιστικό, θρησκευτικό και αρχαιολογικό τουρισμό και μεταδίδεται σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε Αμερική και Ευρώπη.

Η εκπομπή που έχει καλύψει τουλάχιστον 900 ιστορικά σημεία σε πάνω από δεκάδες χώρες σε όλο τον πλανήτη, σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία προσελκύοντας το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών με ποιοτικές αναζητήσεις.

Εκκλησιαστικός Τουρισμός είναι η νέα πρόκληση για την Άνδρο

Για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, την Άνδρο μας, δημιουργήθηκαν τρία επεισόδια διάρκειας 26 λεπτών το καθένα που είναι αφιερωμένα στα γραφικά χωριά, τα μοναστήρια και τη φύση η οποία «δένει» αρμονικά με ιστορικά και εκκλησιαστικά μνημεία.

Η διεθνής προβολή του προορισμού στο αξιόλογο κοινό των φίλων της ιστορίας και του πολιτισμού είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής του Δήμου Άνδρου και της Επιτροπής Τουρισμού με τη στήριξη πολλών επαγγελματιών που υλοποιήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ευχαριστίες ξεχωριστά αποδίδονται και στην κυρία Ειρήνη Κιαγιά για την εθελοντική συνεισφορά της στα πολύωρα γυρίσματα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.