Παγκόσμια ημέρα ναυτικού σήμερα (25/6)

Παγκόσμια ημέρα ναυτικού σήμερα (25/6) και τιμάται το επάγγελμα που “έκανε” την Άνδρο “Μικρά Άγγλία”.

Τους Έλληνες ναυτικούς -και όχι μόνο- χαιρετίζει με μήνυμά του ο ΥΝΑΝΠ Γ. Πλακιωτάκης 

Η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη σε 1,5 εκατομμύριο άνδρες και γυναίκες  που εργάζονται σκληρά στις θάλασσες, αψηφώντας δυσκολίες και κινδύνους, διατηρώντας τη ναυτιλία στην κορυφή των οικονομικών  δραστηριοτήτων και διασφαλίζοντας τη μεταφορά ανθρώπων και εμπορευμάτων.

Παγκόσμια ημέρα ναυτικού σήμερα (25/6)

Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο, για τις ικανότητες, την εμπειρία, την εργατικότητα τους, οι Έλληνες ναυτικοί. 

Παγκόσμια ημέρα ναυτικού σήμερα (25/6)

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θεωρούμε υποχρέωση μας να κάνουμε όσα πρέπει, για ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και  σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των ναυτικών.  

Παγκόσμια ημέρα ναυτικού σήμερα (25/6)

Η ναυτοσύνη  των Ελλήνων, δεν ειναι μόνο βασικό συστατικό προόδου και προκοπης για κάθε ναυτικό και οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Παγκόσμια ημέρα ναυτικού σήμερα (25/6)Ειναι και μέρος της παράδοσης και της κληρονομιάς μας. Του, παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος μας, για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. 

Καλές θάλασσες σε όλες και όλους τους ναυτικούς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.