Η Άνδρος γιορτάζει για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist από την αθλήτρια του ΝΟΑ Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη, μαζί και η χώρα μας!

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη. Η Άνδρος γιορτάζει!

Παγκόσμιο αργυρό μετάλλιο για την αθλήτριά μας Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη η οποία κατάφερε την διεθνή διάκριση για την χώρα μας και τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη. Η Άνδρος γιορτάζει!

Συγκεκριμένα η Σύλια τερμάτισε 2η στα κορίτσια και 37η στη γενική σε σύνολο 276 σκαφών, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Optimist που διεξήχθη στην Αλικαρνασσό/ Bodrum από 27/6 – 7/7/2022

Η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη που αγωνίστηκε στην κατηγορία Optimist με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδας περιποιεί τιμή για την χώρα μας, το Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, το νησί μας, τους προπονητές της, την οικογένεια της.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη. Η Άνδρος γιορτάζει!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη, στους γονείς της για την στήριξη τους και στον προπονητή της Φώτη Σταυρίδη που βρίσκεται στο πλευρό της από την αρχή της ιστιοπλοϊκής της καριέρας. Θερμά συγχαρητήρια και στον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Δροσόπουλο που  για άλλη μια φορά με την εμπειρία του «έδεσε» την Εθνική μας σε ένα σώμα και μας χάρισε σημαντικά αποτελέσματα.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη. Η Άνδρος γιορτάζει!

Μπράβο στους αθλητές Ιωάννη Τουρνή 10ος γενική, Εμμανουήλ Αναστάσιο Βόμβυλα 19ος γενική, Νικόλαο Βουγιουκά 33ο γενική και Μαρία Άννα Μακρή 5ο κορίτσι και 59η γενική που εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα στην Αλικαρνασσό/ Bodrum.

Για την πιο συγκινητική στιγμή χαράς δήλωσαν:

ΣΥΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ

Είμαι πολύ χαρούμενη!

ΦΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Προπονητής ΝΟΑ

Νοιώθω χαρά ικανοποίηση για την προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων και είμαι πολύ συγκινημένος γιατί αυτό που καταφέραμε εκπροσωπεί ολόκληρη την χώρα.

ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Πρόεδρος ΕΙΟ

Πόσο περήφανοι νοιώθουμε! Το όνειρό μας αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα! Η περιφέρεια πρωταγωνίστρια! Πρώτη φορά! Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist, το κορίτσι από την Άνδρο, Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη! Μπράβο στο Ναυτικό Όμιλο Άνδρου.

ΦΑΙΔΩΝ ΤΑΜΒΑΚΑΚΗΣ Πρόεδρος ΝΟΑ

Είμαστε πολύ συγκινημένοι για την τεράστια επιτυχία της αθλήτριας μας και της ευχόμαστε το σημερινό μετάλλιο να είναι μόνο η αρχή. Ο Όμιλος και όλα τα μέλη του θα την στηρίζουν στις προσπάθειές τους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Ομοσπονδιακός Προπονητής

Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά γιατί προσπάθησαν από την πρώτη ως την τελευταία κούρσα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ Έφορος Τριγώνου ΝΟΑ

Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την επιτυχία της Σύλιας αλλά και για όλη την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου καθώς και για το υψηλό επίπεδο της ελληνικής αποστολής στην Αλικαρνασσό/Bodrum. Ο ΝΟΑ εδώ και μια δεκαετία προάγει την αγωνιστική ιστιοπλοΐα  ακολουθώντας ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και δωρητές, τα μέλη μας και όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειές μας.

Ο Ναυτικός Όμιλος πανηγύρισε και όχι άδικα!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.