Ο Ν. Παπανικολάου στο Δημαρχείο ΆνδρουΣυνάντηση με τον Δήμαρχο Άνδρου Δ. Λοτσάρη πραγματοποίησε στο Δημαρχείο ο Νικόλαος Παπανικολάου το γένος Μαρή.

“Ο Νικόλαος Παπανικολάου ζει και δραστηριοποιείται στην Αμερική όμως «η καρδιά του» χτυπά πάντα στην γενέτειρα της οικογένειας, την Άνδρο. Η οικογένεια του έχει δωρίσει το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Νηπιαγωγείο της Χώρας.

Ο ίδιος και η οικογένεια του αποτελούν μέρος της σύγχρονης ναυτικής  μας ιστορίας.

Έργα της μητέρας του, η οποία έχει αποτυπώσει σε πίνακες ζωγραφικής το σύμπαν,  θα παρουσιαστούν του χρόνου στην Καϊρειο Βιβλιοθήκη.

Ο Ν. Παπανικολάου στο Δημαρχείο Άνδρου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του Προέδρου της Λέσχης Ανδρίων Δημήτρη Κοκκίνη, όπου ο Δήμαρχος απένειμε στον κ. Παπανικολάου τιμητική διάκριση  «Τιμής Ένεκεν» για την προσφορά της οικογένειας Μαρή στο νησί μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.