Σε επιφυλακή στην Σταυροπέδα

Σε επιφυλακή στην Σταυροπέδα βρίσκονται σήμερα 19/7/2022,  4 οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου με 8 άνδρες.

Photo: Team AndriakiPress

Σε επιφυλακή στην Σταυροπέδα

Στο σημείο -έξω από τον χώρο που βρίσκεται ο δεματοποιητής- ξέσπασε νωρίτερα πυρκαγιά μικρής έκτασης η οποία σβήστηκε έγκαιρα από τους άνδρες του Κλιμακίου.

Σε επιφυλακή στην Σταυροπέδα

Παρόντες εκτός από το Π.Κ. -δια παν ενδεχόμενο- βρίσκονται οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γιαννίσης και Δημήτρης Τηνιακός, ο υπεύθυνος του δεματοποιητή καθώς στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι 8 και κατά τόπους 9 μποφόρ και συνιστάται επαγρύπνηση σε όλο το νησί. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η φωτιά στην χωματερή είναι ενεργή από τον Νοέμβριο. Η κατάσταση στις γειτονικές παραλίες είναι ασφυκτική από τον καπνό της χωματερής και όλοι πουλάνε τρέλα πως δεν συμβαίνει τίποτα. Διαλέγουμε την φορά του αέρα κι έχουμε μέχρι το Παραπόρτι διοξίνες ή στην ευρύτερη περιοχή της Σταυροπεδας. Συνυπεύθυνοι στο έγκλημα: Δήμος, Περιφέρεια, Πυροσβεστική, Υπουργείο Περιβάλλοντος. Όλοι έχουν ενημερωθεί και κανείς δεν έχει κάνει το παραμικρό. Το τελευταίο πετυχημένο εκστομίστηκε στο Μέγαρο, όταν δημότης παραπονέθηκε για την πολύμηνη φωτιά στην χωματερή: Να παρακαλάτε να φυσάει βοριάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.