Η Άνδρος κατακτά... την ΓερμανίαΗ Άνδρος κατακτά και την τουριστική αγορά της Γερμανίας με τα δημοσιεύματα από δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της χώρα να πληθαίνουν τόσο σε αριθμό όσο και περιγραφές που αφορούν στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νησιού μας.

Σε αγαστή συνεργασία ο κ. Ν. Μουστάκας από την Επιτροπή Τουρισμού και οι ιδιώτες του CTN Άνδρος μοχθούν για το καλύτερο. Έτσι η Άνδρος γίνεται η ιδανική επιλογή για διακοπές μετά την πανδημία.

«Οι αιωνόβιοι ναοί και τα μοναστήρια, η μοντέρνα νησιωτική αισθητική και η υπέροχη γαλανόλευκη αρχιτεκτονική συνδυάζονται ιδανικά με αυθεντικές εμπειρίες, γαστρονομικές απολαύσεις και εντυπωσιακά φυσικά πανοράματα», αναφέρει σε εκτενές άρθρο της η Γερμανική εφημερίδα «Neue Westfälische».

Τη θετική αύρα που εκπέμπει το νησί αναδεικνύει η «nd», μία ακόμη Γερμανική εφημερίδα που θεωρεί την Άνδρο εξαιρετική προσθήκη για όσους επισκέπτονται την Αθήνα και θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ιστορία και τη φύση σε έναν μη συμβατικό προορισμό, που απέχει μόλις δύο ώρες από την πρωτεύουσα.

Η Άνδρος κατακτά... την Γερμανία
Ένα αγαπημένο ζευγάρι η Αθηνά και ο Αντώνης Παπαδόπουλος στο στενάκι του Fresco!

Τα δύο δημοφιλή Γερμανικά ΜΜΕ που προσεγγίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς αναγνώστες, εστιάζουν από κοινού στην αυθεντικότητα του νησιού που δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις εξαιτίας του μαζικού τουρισμού. Τα δημοσιεύματα είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής του Δήμου Άνδρου με τη στήριξη του δικτύου τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων CTN Andros και την πολύτιμη συμβολή πλήθους επαγγελματιών του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.