Καλοκαιρινό χάος στην Χώρα της Άνδρου

Οι επισκέπτες στην αρχοντική πρωτεύουσα του νησιού, απολαμβάνουν το μεγαλείο της αρχιτεκτονικής και της αισθητικής της αλλά και άλλα πολλά.

Δυσκολεύονται όμως να κατανοήσουν την απελπιστική κυκλοφοριακή συμφόρηση, που εντείνεται στην είσοδο της Χώρας και συνεχίζει στην παραλία του Νειμποριού.

Το πρόβλημα του parking είναι δεδομένο αλλά το πρόβλημα της παράνομης στάσης και της στάθμευσης των αυτοκινήτων δεξιά και αριστερά στο εμπορικό κομμάτι της εισόδου, είναι κάτι που λύνεται εύκολα.

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί ο κάτοικος και ο επισκέπτης να περάσει από τον δρόμο, παραμένοντας ακινητοποιημένος στο αμάξι μέσα στη ζέστη επειδή υπάρχουν αβασάνιστα σταθμευμένα αυτοκίνητα, δεξιά και αριστερά.

Ούτε είναι εύκολα ανεκτή η κατάσταση με τις ουρές των εμποδισμένων αυτοκινήτων, που αναμένουν μέχρι να ξεμπλοκάρουν καθημερινά.

Το ίδιο απελπιστικό πρόβλημα υπάρχει και στη στροφή του Νειμποριού προς Στενιές, Αποίκια, Κατακαλαίους και Βουρκωτή και προς τις παραλίες φυσικά, εφόσον στη μικρή αυτή στροφή  είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα χωρίς να κανείς να νοιάζεται για την ταλαιπωρία των οδηγών.

Εύχομαι οι αρμόδιες αρχές να μεριμνήσουν κάποτε, διότι το καλοκαίρι και ειδικά ο Αύγουστος μετατρέπονται σε εφιάλτη.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Κατερίνα Σαλωνίκη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπερα σας,
    Το αρθρο ορθα αναφερει το χρονιο θεμα του parking, το οποιο δεν αγγιζει καμμια δημοτικη αρχη ανεκαθεν. Θα ηταν καλο να κατατεθουν ευπροσδεκτες αποψεις και μελετες στον Δημο (εαν εμφανιστουν αρμοδιοι)για την αντιμετωπιση του απο κατοικους και Ανδριωτες προπαντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.