“Έφυγε”"Έφυγε" η Αθηνά Σκοπελίτη Γιαλούρη από κοντά μας το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα η εμβληματική π. πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Στραπουργιών Μεσαθουρίου, Λαμύρων, Υψηλού, Άνδρου “Ο Άγιος Νικόλαος”, ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΛΟΥΡΗ.

 

Η Αθηνούλα -όπως την προσφωνούσαν οι περισσότεροι- ήταν ένας εξαιρετικά δραστήριος άνθρωπος. Με ηγετικές ικανότητες, ακούραστη, διορατική, “διπλωμάτιδα”, καλή σύζυγος, μητέρα και γιαγιά με σπάνια ευστροφία και χιούμορ, ως πραγματική Ανδριώτισσα. Υπηρέτησε επί μακρόν άξια και με υψηλό επίπεδο τον Σύλλογο των 4 χωριών της και την τοπική κοινωνία της περιοχής. Ευτύχησε να “φύγει” πλήρης ημερών κοντά στα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της που την λάτρεψαν στην κυριολεξία.

"Έφυγε" η Αθηνά Σκοπελίτη Γιαλούρη
Θεσμός ήταν η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:30 από το Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.