Εκλογές στον Μουσικό Σύλλογο (ΜΟΥ.Σ.Α.)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου (ΜΟΥ.Σ.Α.) καλεί όλα τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 πμ στην αίθουσα του Συλλόγου. Τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει ο απολογισμός των πεπραγμένων της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου (2019 – 2022), η απαλλαγή των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από πάσα ευθύνη, καθώς επίσης και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Εφορευτικής, νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η διαδικασία των εκλογών θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ίδια ώρα στην αίθουσα του Συλλόγου. 

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

   Για το Δ.Σ.  

Ο Πρόεδρος                                                Η Γραμματέας

  Ιωάννης Τηνιακός                                       Αγγελική Τζουγάνου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.