Άνδρος: στην κορυφή των βρετανικών TIMES

Για την αυθεντικότητά της, την εντυπωσιακή φύση της, τους καλόκαρδους κατοίκους της και τα μονοπάτια της, οι βρετανικοί The Times τοποθετούν την Άνδρο στην κορυφή από τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για ήρεμες διακοπές.

Άνδρος: στην κορυφή των βρετανικών TIMESΗ εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του αντιδημάρχου Τουρισμού Ν. Μουστάκα: “Έχουμε ξεκινήσει μια διαρκή και οργανωμένη προσπάθεια εξωστρέφειας, καθώς η Άνδρος προσφέρει στην μετά-covid εποχή όσα αναζητά ο Έλληνας αλλά και ο ξένος ταξιδιώτης όπως δραστηριότητες στη φύση, ένα μίγμα ερημικών και οργανωμένων παραλιών και προπάντων αυθεντική φιλοξενία. Μετά από μια ικανοποιητική σεζόν οι τουριστικές ροές συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο” 

Διαβάστε περισσότερα: https://www.kathimerini.gr/life/562041115/times-ta-10-kalytera-ellinika-nisia-gia-iremes-diakopes/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.