Ο περιβαλλοντικός οργανισμός All For Blue σε συνεργασία με τη MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας διοργανώνουν έναν ολοήμερο παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό στην Άνδρο στο πλαίσιο του προγράμματος Life Andros Park.

Στόχος είναι η αποκατάσταση των σημαντικών βιοτόπων της μεσογειακής φώκιας στο νησί Άνδρος. Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 09.30 π.μ. και προσκαλούμε όσους πιστοποιημένους δύτες ελεύθερης & αυτόνομης κατάδυσης επιθυμούν να πάρουν μέρος.

Αποσκοπούμε στην απομάκρυνση των ρύπων όπως και στην ευαισθητοποίηση της τοπικής
κοινωνίας.Η δράση θα γίνει με πρωτόκολλο Zero Waste και τα απορρίμματα θα καταμετρηθούν και θα καταγραφούν σε παγκόσμια τράπεζα δεδομένων.

Ο υποβρύχιος καθαρισμός θα καταγραφεί από το υποβρύχιο drone TheOpenROV Sofar Trident που έχει κερδίσει η ομάδα της All For Blue σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

Τόπος συνάντησης: Αλιευτικό Καταφύγιο Κορθίου
Ώρα συνάντησης: 09.30 πμ
Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6944 797 561 και μέσω e-mail στο seminars@allforblue.org.

Σημείωση: Η συνεργασία αφορά την All For Blue, την MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, τον Έπαρχο Άνδρο κο Λάσκαρη και τον Δήμο Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.