Αγαπητή Μαριάννα,

δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι παντογνώστης επί νομικών θεμάτων, ούτε ότι είμαι πολιτικά ευφυής, όπως λέει κάποιος αυτοθαυμαζόμενος στο Δ.Σ. Άνδρου.

Επειδή όμως λίγο ποινικό έκανα κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου, θα ήθελα να καταθέσω μέσω του site και της εφημερίδας την άποψή μου, σχετικώς και μόνον με τις νομικές πλευρές του θέματος που έχει ανακύψει με το ραδιοφωνικό σταθμό της Άνδρου, τον ΑΣΤΕΡΑ 92.

Και αυτό για να αντιληφθούν τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και ο κόσμος όλος, ότι «οι δράκοι» (δηλαδή οι ποινικές ευθύνες), που επισείει η πλευρά του Δήμου, είναι ψόφιοι.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες νομικές εδώ. Θα το κάνουμε αν χρειαστεί σε κάποια ανοικτή συγκέντρωση και θα το αναπτύξει στο Δ.Σ. με απόλυτη επάρκεια η νομική εκπρόσωπος του Σταθμού. Συνοπτικά όμως θα επισημάνω ότι: Για να παραπεμφθεί και να δικαστεί δήμαρχος ή μέλος του Δ.Σ. για απιστία, ή παράβαση καθήκοντος, θα πρέπει να αποδειχθεί και ότι ο Δήμος θα μπορούσε να έχει εισπράξει με νόμιμη διαδικασία χρήματα και ότι σκοπίμωςδεν τα εισέπραξαν οι αρμόδιοι. Και να  συντρέχουν και οι δύο αυτές προϋποθέσεις. Πιστεύει κανείς ότι οι Γλυνός και Σουσούδης άφησαν επίτηδες το σταθμό στην αποθήκη για να χάσει ο Δήμος χρήματα, ή πήραν τα 30 ευρώ το μήνα στην τσέπη τους? Πιστεύει κανείς ότι οι Γλυνός και Θεολόγου που αρχικά παραχώρησαν το χώρο δεν στάθμισαν την ωφέλεια που θα μπορούσε να έχει ο Δήμος από τη  λειτουργία ενός σταθμού, ο οποίος σε κάθε περίπτωση δεν ήταν στο δρόμο, αλλά οι ίδιοι τον κάλεσαν, ενώ ήδη ο σταθμόςλειτουργούσε στις Στραπουργιές?

Τέλος πόσο σοβαρό είναι το επιχείρημα που επανειλημμένως προβάλλεται απ’ αυτόν που συνεχώς το προβάλλει στο Δ.Σ., ότι ακόμη και να νομιμοποιηθεί ο χώρος του Σταθμού, δεν μπορεί να γίνει δημοπρασία του,αν δεν είναι κενός!!  Μπορούν να μας ενημερώσουν πού ακριβώς λέει ο Νόμος κάτι τέτοιο??

Δεν θέλω να προβληματίσω άλλο. Ελπίζω ότι όλοι αυτοί που είχαν το θάρρος να αρθρώσουν δική τους φωνή στο προηγούμενο συμβούλιο, ανεξαρτήτως πόσο μικρές, μεσαίες ή μεγάλες παρατάξεις εκπροσωπεί ο καθένας τους, θα νοιώσουν την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ  συμπαράσταση που η Ανδριώτικη κοινωνία επιφύλαξε στο Σταθμό και θα δράσουν και αντιδράσουν με την αξιοπρέπεια που τους πρέπει.                                                                  

Βασίλης Πομόνης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.