Πού είναι το Andros Trail Race;

Τέτοιες ημέρες από το 2016 μέχρι και το 2019 η Άνδρος βρισκόταν για πολλοστή συνεχή χρονιά στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων, με ένα ακόμα αθλητικό γεγονός, που είχε πάρει διεθνείς διαστάσεις.

Πού είναι το Andros Trail Race;

Το Andros Trail Race ήταν μια πρωτοβουλία εθελοντών και ανθρώπων που αγαπούν το νησί και το 2019 διεξήχθη για τελευταία φορά.

Ως Δήμαρχος, μαζί με τους συνεργάτες μου στηρίξαμε απο την πρώτη στιγμή το 2016, την ιδέα τους και ως Δήμος κάναμε τα πάντα για να λάβει διεθνείς διαστάσεις και να προσελκύσει αθλητές και απλούς πολίτες να επισκεφθούν το νησί μας.

Πού είναι το Andros Trail Race;

Και όλοι μαζί το πετύχαμε! Η συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών απο όλο τον κόσμο ήταν το αποτέλεσμα της επιμονής όλων όσοι συνετέλεσαν στην προσπάθεια αυτή.

Πού είναι το Andros Trail Race;

Εδώ και 3 χρόνια, το Andros Trail Race -και πολλά άλλα- δεν διεξάγονται πλέον. Το 2021 και το 2022 κάθε προσπάθεια από τους φορείς της διοργάνωσης σταμάτησε, αφού βρήκε έναν δήμο αδρανή και απαθή.

Πού είναι το Andros Trail Race;

Η δημοτική αρχή του κ. Λοτσάρη, δεν μπορεί και δεν πίστεψε ποτέ στην αξία των αθλητικών γεγονότων.

Πού είναι το Andros Trail Race;

Είναι βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα αναβιώσουμε όλους εκείνους τους αθλητικούς αγώνες και τις πολιτιστικές δράσεις για να προβληθεί το νησί μας και να ξαναγίνει η Άνδρος μας το επίκεντρο των αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων στο Πανελλήνιο!!!

Πού είναι το Andros Trail Race;

Πού είναι το Andros Trail Race;Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.