«Τις επιφυλάξεις του για την δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού στο Κόρθι εξέφρασε στο προηγούμενο Δ.Σ. ο Θ. Σουσούδης.
Εξέφρασε την επιφύλαξη του στην επιλογή του χώρου στέγασης του Βρεφονηπιακού Σταθμού χωρίς όμως να προτείνει κάποιον άλλον Δημοτικό ή ιδιωτικό χώρο.
Στην πραγματικότητα δεν αντέχει να βλέπει τον δήμο να δημιουργεί και να παραδίδει στην κοινωνία μια ακόμα υποδομή.

Γνωρίζοντας το μηδενικό έργο που άφησε πίσω του μετά από 5 χρόνια διοίκησης, προσπαθεί να απαξιώσει κάθε νέο έργο, είτε εκφράζοντας επιφυλάξεις είτε προβάλλοντας εμπόδια και αντιρρήσεις.
Από κοντά και ο απόλυτα εναρμονισμένος μαζί του Γ. Μπακέλας που και αυτός εξέφρασε τις δικές του επιφυλάξεις, χωρίς καν να μας τις γνωστοποιήσει.

«Και διαφωνούν και το ψηφίζουν, και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα».....
Photo credits to: The Irish Times

Παρόλα αυτά και οι δύο στην συνέχεια ψήφισαν ναι για την δημιουργία του βρεφονηπιακού σταθμού.
Σας δούμε όμως την ουσία του θέματος.
Ο βρεφονηπιακός σταθμός «ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΟΥΔΗΣ» θα στεγαστεί στο κτίριο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ», εκεί που μέχρι πρότινος στεγάζονταν υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες μεταφέρθηκαν στο παλιό δημαρχείο το οποίο προηγουμένως συντηρήθηκε.
Η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού δεν παρεμποδίζει σε τίποτα τον συνεδριακό χώρο και το αίθριο του κτιρίου.
Ενοχλείται όμως το δίδυμο Σουσούδης-Καπάκης όταν βλέπει τα έργα της νέας διοίκησης, όπως το Δημοτικό Σχολείο της Χώρας, το δίκτυο ύδρευσης του Κάτω Αγ. Πέτρου, τον Βρεφονηπιακό σταθμό της Χώρας και άλλα και εκφράζοντας την πιο χυδαία όψη του ανίκανου παρελθόντος προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή της κοινωνίας σε ανύπαρκτα θέματα και συζητήσεις.
Αφού δεν μπόρεσε να χτίσει κάτι τόσα χρόνια, βρίσκει πιο εύκολο να προσπαθεί να γκρεμίσει κάθε καλή προσπάθεια και να μένει στην άρνηση και στην δημιουργία χάους αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο.
Έκαναν καφενείο την συνεδρίαση του Δ.Σ. με συνεχείς διακοπές των ομιλητών, με αυθαίρετες παρεμβάσεις, μιλώντας χωρίς την παραχώρηση λόγου από τον πρόεδρο, ο οποίος προσπαθεί συνεχώς να βάλει μια τάξη στο μπάχαλο που δημιουργούν.
Διέκοπταν συνεχώς τον Δήμαρχο κατά την διάρκεια της ομιλίας του και στην προσπάθεια του ο πρόεδρος να τους συνετίσει χρησιμοποίησε για να δώσει έμφαση στον κανονισμό που πρέπει να ακολουθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. την φράση «στρατιωτικός νόμος».
Ο Θ. Σουσούδης και η ομάδα Καπάκη απομόνωσαν και πιάστηκαν από την φράση αυτή του Προέδρου, για να εκδώσουν μια κατάπτυστη ανακοίνωση περί δημοκρατίας και άλλων δράκων.
Μιλά για δημοκρατία και διαφάνεια ο Θ. Σουσούδης που όλα τα συμβούλια τα έκανε εν κρυπτώ και που αποφάσιζε μόνος του χωρίς καν την συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου. Υπηρεσίες οι οποίες στην δημοτική μας θητεία είναι πάντα παρούσες στα Δημοτικά Συμβούλια έτοιμες να συμβάλουν στην λήψη ορθών αποφάσεων.
Ο Πρόεδρος Λ. Μπάλας, μέσα στα πλαίσια του Δημοτικού Κώδικα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσει το συμβούλιο από τον Θ Σουσούδη και την ομάδα Καπάκη που διακόπτουν όποτε «τους αρέσει», υποβαθμίζοντας τον πολιτικό διάλογο.
Ο Δήμος μας θα συνεχίσει την προσπάθεια για δημιουργία νέων υποδομών και για την συντήρηση των υφιστάμενων. Θα συνεχίζει να προσπαθεί και να δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.
Εσείς κύριοι Σουσούδη-Καπάκη ως συνασπισμένη αντιπολίτευση συνεχίστε τις καταγγελίες και την παραποίηση της πραγματικότητας.
Συνεχίστε να κάνετε (μπάχαλο)το Δημοτικό Συμβούλιο και να αναζητείται «δράκους» για να παραπλανήσετε τον κόσμο.
Το ανίκανο και αποτυχημένο παρελθόν που εκφράζετε δεν αντέχει σε πολιτικό διάλογο, δεν αντέχει σε σύγκριση με την σημερινή παραγωγή υποδομών και δεν έχει κανένα όραμα για το αύριο.
Οι πολίτες της Άνδρου γνωρίζουν, ενημερώνονται και θα δώσουν στον καθένα την απάντηση που του αξίζει όταν έρθει η στιγμή «να μιλήσουν»

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.