✒️ Άννα Μ. Βούλγαρη

Ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου (Θ.Ο.Α.) έπαιξε για δύο παραστάσεις το έργο του Μολιέρου “Γιατρός με το στανιό”.  Το είδαμε, μαζί με πολλούς Ανδριώτες και μας άρεσε! 

Στην Άνδρο αγαπάμε το θέατρο. Αυτή μας την αγάπη την αποδεικνύουν τα πολλά sold out στις θεατρικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Άνδρου και οι πολλές θεατρικές ομάδες που κατά καιρούς εμφανίζονται, φυσικά το μεράκι των ερασιτεχνών να παίζουν και να προσπαθούν για το καλύτερο.

Την Κυριακή 2 και Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου παρουσίασε στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου τον “Γιατρό με το στανιό”. Ήταν εξαιρετική ιδέα να παίξουν πάλι δύο παραστάσεις για όσους δεν πρόλαβαν να δουν το έργο μέσα στην πληθώρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού. Η παράσταση για ερασιτεχνική ομάδα ήταν καλή. Τα περίπου ενενήντα λεπτά, που ήταν η διάρκεια της, κύλησαν γοργά με πολύ γέλιο και φάνηκε πως ήταν σωστή η επιλογή του έργου και η διανομή των ρόλων. 

Απολαυστικοί στους ρόλους τους ο Σγαναρέλος – Θεόδωρος Κουλούρης, η Σταματίνα –  Αντωνία Ροδαμνάκη και όλοι οι συνελεστές. Αν μια κωμωδία “βγάζει γέλιο” τότε ο σκοπός έχει επιτευχθεί.

Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στους ερασιτεχνικούς θιάσους δουλεύουν με πολύ κόπο και μεράκι, χωρίς ουσιαστική βοήθεια επαγγελματιών, είναι αξιέπαινοι γι’ αυτό τους παρακολουθούμε πιστά, έχουν τη συμπάθεια και την υποστήριξη μας!

Η ταυτότητα της παράστασης
ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ – Μολιέρος – Γιατρός με το στανιό

Θόδωρος Κουλούρης, Αντωνία Ροδαμνάκη, Νίκος Παντζόπουλος, Γιώργος Τικόπουλος, Δημήτρης Μαμάης, Αντώνης χαλάς, Χρυσαυγή Στράντζαλη, Ελένη Μπαλαμπάνη, Γιαννούλης Πέτσας, Άλντι Λικαϊ, Άγγελος Παπαϊωάννου.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Χαλάς
Βοηθ. Σκηνοθέτη-σκηνικά: Γιώργος Τικόπουλος, Σκηνικά-εξώφυλλο: Νίκος Παντζόπουλος, Μουσική επιμέλεια: Αμαλία Τηνιακού, Υποβολείο: Σταματούλα Χλη, Φωτισμός Μαριλένα Ξανθού. Κομμώσεις-μακιγιάζ: Άρτεμις Χαλά.

Load more ATTACHMENT DETAILS

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.