Την ετήσια συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, φιλοξενεί φέτος η Λέσβος από 6-16 Οκτωβρίου. Τριάντα (30) θεατρικές ομάδες απ’ όλο το Αιγαίο, θα ανεβάσουν δωρεάν για το κοινό, τις παραστάσεις σε διαφορετικά σημεία στη Μυτιλήνη και στη Δυτική Λέσβο.

Τις θεατρικές ομάδες που φτάνουν στη Λέσβο απ’ όλα τα νησιά του Αιγαίου, θα φιλοξενήσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενώ οι δύο δήμοι θα συνδράμουν στην διευκόλυνση της διοργάνωσης.

Η συνάντηση των ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου, αποτελεί θεσμική διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

33η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου στη Λέσβο 6-16 Οκτωβρίου

Ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου μαζί με την ομάδα Μύστες του Ερασιτεχνικού Θεάτρου “Αλαλούμ” θα πάρουν μέρος στην 33η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου στη Λέσβο. Ο ΘΟΑ με τον “Γιατρό με το στανιό” και οι Μύστες με τον Ιππόλυτο που παρουσίασαν στο 8° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2022. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες!

Το πρόγραμμα:

Καλή επιτυχία στην Άνδρο. "Μύστες - Αλαλούμ" και ΘΟΑ στην 33η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου

—Ιππόλυτος του Ευριπίδη, Ομάδα Μύστες Ερασιτεχνικού Θεάτρου “Αλαλούμ” Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ώρα 20.30 στο Θέατρο Μυτιλήνης.

Καλή επιτυχία στην Άνδρο. "Μύστες - Αλαλούμ" και ΘΟΑ στην 33η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου

—Γιατρός με το στανιό – Μολιέρος, Θεατρικός Όμιλος Άνδρου, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ώρα 17.30 στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης»

Καλή επιτυχία στην Άνδρο. "Μύστες - Αλαλούμ" και ΘΟΑ στην 33η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου Καλή επιτυχία στην Άνδρο. "Μύστες - Αλαλούμ" και ΘΟΑ στην 33η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.