Μουσικός Σύλλογος Άνδρου: Ραντεβού την Κυριακή

Μήπως το παιδί σας ή εσείς έχετε ταλέντο σε κάποιο μουσικό όργανο και δεν το έχετε ακόμα ανακαλύψει; Η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου, συνεχίζοντας  την επιτυχημένη πορεία της ,  ανοίγει τις πόρτες της και σας προσκαλεί και φέτος  στο «σπίτι της» να ανταλλάξουμε εμπειρίες, απόψεις και προτάσεις , αλλά και όσοι δεν μας γνωρίζετε ακόμα, να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε πώς μπορείτε να ενταχθείτε στη μουσική παρέα της μπάντας μας.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12μμ., στην αίθουσα του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου (στο κτίριο του ΟΤΕ στην Χώρα).

Παράλληλα, θα απολαύσετε ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα από τα μέλη της Φιλαρμονικής μας.

Έχουμε την τύχη να μας προσφέρεται αυτό το «δώρο» στο νησί μας και αξίζει να το διατηρήσουμε . Για το λόγο αυτό, κρίνεται πολύ σημαντική τόσο η παρουσία των παιδιών σας όσο και η δική σας σε αυτή τη συνάντηση.

Η παρουσία σας και η γνώμη σας μας βοηθούν να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι !

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.