Ο Σ.Α.Π. στο Μουσείο ΜπενάκηΜια όμορφη απογευματινή πρόταση για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου είναι η επίσκεψη του Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιά στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. 

Το Δ.Σ. προγραμματίζει επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιως 138 προκειμένου να δούμε από κοντά την ΄Εκθεση  που άνοιξε τις πύλες της, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από τα γεγονότα της Μικράς Ασίας με 1.100 εκθέματα, 500 φωτογραφίες και πολλά άλλα ακρως ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες, με Θέμα «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΛΑΜΨΗ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ- ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ- ΔΗΜΗΙΟΥΡΓΙΑ , Περιόδου 1919-1923».

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/2022 και ώρα 15.30 , όπου θα ξεκινήσει ξενάγηση από αρμόδιο επιμελητή του μουσείου.  Σημείο συνάντησης στην είσοδο του Μουσείου το αργότερο 15.15 .

Η τιμή είναι 20 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει , την είσοδο, την ξενάγηση και ένα μικρό ποσό για τους σκοπούς του Σ.Α.Π.

Μετά το τέλος μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ, το γλυκό ακόμα και την σμυρναίικη κουζίνα, στο ισόγειο του Μουσείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.