Λευκή νύχτα στη Χώρα

 

Photo: Klodjan Lushnjari
Λευκή νύχτα στη Χώρα

Καλοκαίρι θύμισε το βράδυ του Σαββάτου η Χώρα με τον κόσμο να βολτάρει στην Αγορά, το χριστουγεννιάτικο δέντρο να ανάβει, ο Μουσικός Σύλλογος να είναι επί των επάλξεων με την Φιλαρμονική να δίνει τον τόνο, οι Σύλλογοι που χθες μετείχαν στις εκδηλώσεις του Γαυρίου σήμερα ήταν παρόντες στην πρωτεύουσα του νησιού.

Λευκή νύχτα στη Χώρα Λευκή νύχτα στη Χώρα

Λευκή νύχτα στη Χώρα
Photo: FB Dimitrios Lotsaris

Ο δήμαρχος και οι αρχές του τόπου παρούσες, το χορευτικό του Συλλόγου γυναικών οι επιχειρηματίες και οι συλλογοι της περιοχής .

Λευκή νύχτα στη Χώρα

Λευκή νύχτα στη Χώρα

Μετά την χθεσινή λαμπερή Πανανδριακή η πρώτη Λευκή Νύχτα, με την κίνηση, τους  χορούς, τα κεράσματα από τους επιχειρηματίες και τις χαμηλωμένες τιμές λόγω ημέρας είχε το κέφι και το μεράκι που της έπρεπε.

Λευκή νύχτα στη Χώρα Λευκή νύχτα στη Χώρα

Καλές Γιορτές Να έχουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.