Ξεκινούν οι στειρώσεις στις αδέσποτες γάτες

Ξεκινά σήμερα 7.1.2023, το τριήμερο “στειρώσεων σε αδέσποτες γάτες που προσφέρει ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Άνδρου και με την εθελοντική προσφορά του κτηνιάτρου Δρ. Τράκα”.

Με την ευκαιρία αναφερόμαστε στην συνέντευξη που παραχώρησαν στον Asteras 92 και στην κ. Μ. Φωτοπούλου-Μαργέτη οι κ.κ. Αθηνά Τσατσομοίρου και Αγγελική Στρατή.

Σημειώνεται σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση του Δ.Α. και το Φιλοζωϊκού Σωματείου ότι: “Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τα ζώα κατόπιν συνεννόησης στο παρθεναγωγείο Μεσσαριάς (έναντι Ι.Ν. Αγίου Νικολάου). Οι γάτες, που πρόκειται να στειρωθούν, θα πρέπει να είναι νηστικές και η κάθε μία σε ανθεκτικό κλουβί (όχι υφασμάτινο), στο οποίο θα υπάρχει γραμμένο το όνομα και το τηλέφωνο του ατόμου, που θα τις φέρει. Η δράση αφορά αποκλειστικά και μόνο ΑΔΕΣΠΟΤΑ ζώα. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για βοήθεια στο χώρο που θα γίνουν οι στειρώσεις για την υποδοχή των ζώων, καθαριότητα κλπ.

Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να το δηλώσουν στα τηλέφωνα 6945 454457 (Αθ. Τσατσομοίρου) και 6974 601028 (Αγγ. Στρατή)”.

Ακούστε την συνέντευξη 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.