Καλή Χρονιά, βυζαντινή μουσική και ο σύλλογος "Η Πανάχραντος"

Όταν τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων στις μικρές κοινωνίες στρέφονται στην τέχνη, η πρόοδος είναι πρόδηλη. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε την δραστηριότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με την βυζαντινη μουσική και την ψαλτική στο νησί μας, ευχόμενοι καλή επιτυχία. Μπράβο σας.

Καλή Χρονιά, βυζαντινή μουσική και ο σύλλογος "Η Πανάχραντος"

“Την βασιλειόπιτά τους έκοψαν στο χώρο του Παρθεναγωγείου Μεσσαριάς που παρεχώρησε ο Δήμος για τα μαθήματα ψαλτικής, με την έναρξη των μαθημάτων, οι μικροί και μεγάλοι μαθητές από τις περιοχές της ‘Ανδρου και του Κορθίου.

Καλή Χρονιά, βυζαντινή μουσική και ο σύλλογος "Η Πανάχραντος"

Εκτός από την βασιλόπιτα που προσέφερε ο Αδαμάντιος Ζαίρης, τα αναψυκτικά για τους μικρούς μαθητές που πρόσφερε ο Γ. Καίρης, προσφέθηκαν και κουραμπιεδάκια ειδικά παρασκευασμένα με την παραδοσιακή γλίνα, προσφορά του Γιάννη Παντερλή (Φουρναράκι).

Τα μαθήματα διεξάγονται στις 6 μ.μ.κάθε Παρασκευή για τους ενήλικες και κάθε Σάββατο για τους μικρότερης ηλικίας.

Με την επανέναρξη των μαθημάτων, προγραμματίζεται εκδήλωση με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και επίσης η επίσημη ίδρυση του Συλλόγου των Φίλων της Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλτικής “Η Πανάχραντος”.

Καλή Χρονιά, βυζαντινή μουσική και ο σύλλογος "Η Πανάχραντος"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.