Η βασιλόπιτα του Επαρχείου Άνδρου

Ανήμερα του Αγίου Αντωνίου 17.1.2023, ο έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λάσκαρης έκοψε δύο βασιλόπιτες στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Χώρα.

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου Άνδρου

Η ατμόσφαιρα ήταν κεφάτη, ενώ με μεζεδάκια, κεράσματα, ρακάκια και χυμούς πέρασαν όλοι νόστιμα…

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου Άνδρου

Ανάρπαστη έγινε η βασιλόπιτα και τα κεράσματα δια χειρός Δημητρίου Λάσκαρη 

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου Άνδρου

Το λουρί στην μεγάλη βασιλόπιτα, έπεσε στο κομμάτι των υπαλλήλων της Περιφέρειας

ενώ στην μικρή το κέρδισε η μηχανικός κ. Ευλαλία Κερετζή.

Η βασιλόπιτα του Επαρχείου ΆνδρουΚαλή χρονιά σε όλους! Και του χρόνου.

Για την Ανδριακή/andriakipress.gr και το ΕΥΑΝΔΡΟΣ

Ράνια Τζιφοπούλου Κωνσταντινίδη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εύχομαι και εγώ – έστω και από απόσταση – τόσο στον αξιότιμο κυριο Έπαρχο όσο και στο προσωπικό και τα στελέχη του Επαρχείου, Υγεία , Πρόοδο και Ευτυχία καθώς και Ευόδωση των στόχων τους για το καλό του νησιού μας και των κατοίκων του, όντας και εγώ παλαιότερο στέλεχος του Επαρχείου Ανδρου (της Τ.Υ.Δ.Κ. – 1991-1992). Θα ήθελα όμως ο κυριος Έπαρχος να ασχοληθεί κάποια στιγμή και να μου απαντήσει σε επανειλημμένες επιστολές με Προτάσεις μου για σημαντικές αναγκαίες Υποδομές Ανάπτυξης – όπως ο προγραμματισμός για Υδατοδρόμιο (ή Υδροδρόμιο) στην Άνδρο, την στιγμή που ο προϊστάμενος του κος Χατζημάρκος ανακοινώνει 25 Νέα Υδατοδρόμια στα άλλα νησιά , συμπεριλαμβάνοντας και την Τήνο , Σύρο , Σίφνο και Σέριφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.