Στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ MEC ΠΑΙΑΝΙΑ, 04-06 ΦΕΒ 2023, συμμετέχουν με προϊόντα τους τρεις Ανδριώτικες επιχειρήσεις

Ανδριώτικες επιχειρήσεις στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ MEC ΠΑΙΑΝΙΑ

Είναι γεγονός! Ανδριώτες επιχειρηματίες στην Άνδρο παράγουν κλασικά Ανδριώτικα προϊόντα! Αυτό που πριν χρόνια ήταν ανέκδοτο, τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικότητα! Η Άνδρος έχει αξιόλογα τοπικά προϊόντα και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό που νέοι άνθρωποι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και ότι εκλεκτό μπορεί να βγάλει η Ανδριώτικη γη. Εκτός από το τσίπουρο, τις λεμονάδες και τα λουκάνικα, πολλά άλλα προϊόντα μπορούν να σχεδιαστούν και να βγουν στην αγορά. 

Ας γνωρίσουμε, με αφορμή της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, τη γκάμα των προϊόντων τους. Καλή επιτυχία! Γρήγορα να γίνουν πανελλαδικά γνωστοί.

Ανδριώτικες επιχειρήσεις στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ MEC ΠΑΙΑΝΙΑ

ΛΕΜΟΝΙ ΑΝΔΡΟΥ ΕΕ
Το ταξίδι της λεμονάδας “Ευ Άνδρος” συνεχίζεται με τα πρώτα φρέσκα λεμόνια να γίνονται λεμονάδα με την κλασσική συνταγή αλλά και με γλυκαντική ουσία από χυμό σταφυλιού, ξύσμα τζίντζερ. Ευχαριστούμε για την συνοδεία σας στο ταξίδι… Επἰσης ευχαριστούμε τον κο Μαντά Χρήστο, επικεφαλή της ομάδας RENOVA IKE για την επιστημονική καθοδήγηση, υποστήριξη.
🌐 thedelifair.gr/el/exhibitor/6345/lemoni-androu-ee

Ανδριώτικες επιχειρήσεις στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ MEC ΠΑΙΑΝΙΑ

Η Λεμόνι 🍋 Άνδρου ΕΕ, παράγοντας την σειρά των προϊόντων ” Ευ Άνδρος” , αναδεικνύει το “Ευ” της Άνδρου…,το οποίο δεν είναι μόνο δικό μας “φορτίο” , ελάχιστος φόρος τιμής προς τον ευλογημένο τόπο μας, αλλά και όλων όσων παράγουν, μεταποιουν, συσκευάζουν, προωθούν τα προϊόντα τους και μέσω αυτών κοινωνούν τον πλούτο της Ανδριωτικης γης. Θερμοί υποστηρικτές της εξωστρέφειας όσων παράγονται στο νησί μας , συμμετέχουμε στην 9η εξποτροφ από τις 4-6 Φεβρουαρίου στο περίπτερο της ΠΝΑ, αριθμός Β 145-4. Εκεί εκτός από τις ήδη δύο εκδοχές συμπυκνωμένης λεμονάδας ( με ζάχαρη η χυμό σταφυλιού, τζίντζερ), θα παρουσιάσουμε μια πρώτη εκδοχή των: έτοιμη λεμονάδα με λουίζας και δυόσμου από φυσικό εκχύλισμα ντόπιων αρωματικών και χυμό σταφυλιού, έτοιμη λεμονάδα με ντόπιο μέλι 🍯, χυμό σταφυλιού. Συμπυκνωμένο χυμό 🍊, μανταρίνι και ξύσμα αυτών, μαρμελάδα με πορτοκάλι, μανταρίνι, λεμόνι και χυμό σταφυλιού. Ακολουθούμε σιγά σιγά την αντικατάσταση της ζάχαρης με γλυκαντική ουσία χυμό σταφυλιού για να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας χωρίς… ενοχές. Η καλοπροαίρετη κριτική θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τις οποίες ατέλειες, άλλωστε το να αναδεικνύεις το ” Ευ” …μόνο ευ..κολο δεν είναι. Σας ευχαριστούμε. Δημοσθένης, Ευάγγελος, Γιώργος.
(Γεώργιος Κοντομάρκος Τμήμα Αγορών, Ευάγγελος Καλαδάμης Υπεύθυνος Τμήματος, Δημοσθένης Βαρούτης Τμήμα Πωλήσεων)
🌐 www.facebook.com/profile

Ανδριώτικες επιχειρήσεις στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ MEC ΠΑΙΑΝΙΑ

ANDROP – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΟΥ
Το ANDROP παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας που μέσα σε κάθε τους σταγόνα κρύβουν την τέχνη, την παράδοση και τη γη της Άνδρου. Δοκιμάστε τα και απολαύστε την ισορροπημένη γεύση τους και τα λεπτά τους αρώματα σε κάθε σταγόνα!
🌐 thedelifair.gr/el/exhibitor/6346/androp-apostaktirio-androu

Ανδριώτικες επιχειρήσεις στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ MEC ΠΑΙΑΝΙΑ

Εκτός από τα εμβληματικά AnDrop τσίπουρο και ούζο τρία ακόμη εξαιρετικά προϊόντα από την εταιρεία “Αποστακτήριο Άνδρου Ε.Ε.”

Λικέρ Μαστίχα To ANDROP LIQUEUR MASTIHA είναι ένα αυθεντικό αρωματικό λικέρ δροσιστικό με έντονη και γλυκιά επίγευση. Διαυγές, με κρυστάλλινη όψη, με 25% αλκοόλ και με την χαρακτηριστική γεύση της Μαστίχας Χίου. Πίνεται ευχάριστα με την προσθήκη πάγου και 2 φύλλων δυόσμου ως συνοδευτικό στο φαγητό αλλά και ως εξαιρετικό χωνευτικό.

Τσίπουρο κοκτέϊλ Το τσίπουρο ANDROP σε περίτεχνούς συνδυασμούς!!! Με χυμό λεμόνι και εκχύλισμα δυόσμου, με χυμό βατόμουρο, με ξεχωριστό μέλι.

Παλαιωμένο τσίπουρο Το ANDROP AGED TSIPOURO είναι ένα παλιωμένο τσίπουρο μονής απόσταξης από τις τοπικές ποικιλίες Κουμάρι, Ποταμίσι και Μαυράκι. Η ωρίμανση του γίνεται σε γαλλικά καινούργια, και 2 ετών μεταχειρισμένα από vinsanto κρασί, βαρέλια, διαφορετικών καψιμάτων τα όποια μας δίνουν το βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα του. Πλούσιο σώμα με νότες εσπεριδοειδών, ξηρών καρπών, μελιού και ξύλου. Στο στόμα είναι μαλακό με γλυκιά επίγευση που διαρκεί.

Ανδριώτικες επιχειρήσεις στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ MEC ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ ΑΦΟΙ ΤΡΙΔΗΜΑ
Οι Αφοι Τριδήμα είναι μικρό οικογενειακό αλλαντοποιείο στην Άνδρο. Από τέταρτη γενιά οικογένειας αγροτών παραγωγών το 2014 άνοιξε κρεοπωλείο στο Γαύριο, Άνδρου με έμφαση σε κρέατα παραγωγής μας και τοπικά προϊόντα. Το 2019 το αλλαντοποιείο Αφοί Τριδήμα ιδρύεται. Προϊόντα χειροποίητα, φυσικά και χωρίς συντηρητικά: λουκάνικα με παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, Κυκλαδικό παραδοσιακά αλλαντικό “λούζα”, πρόβειο σαλάμι και προσούτο, καπνιστές μπριζόλες και ψαρονέφρι. Οι πλειοψηφία των κρεάτων που χρησιμοποιούμε προέρχονται πάντα από οικογενειακές φάρμες στην ορεινή βόρεια Άνδρο.
🌐 thedelifair.gr/el/exhibitor/6344/allantopiio-afi-tridima

—9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ MEC ΠΑΙΑΝΙΑ, 04-06 ΦΕΒ 2023. Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία

🌐 expotrof.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.