Ως όφειλε, η δημοτική αρχή προχωρά στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Σφαγείου Άνδρου, προσβλέποντας στην δυνατότητα εξέλιξης του πρωτογενούς τομέα για την οικονομική ανάπτυξη του νησιού.

Το Δελτίο τύπου του Δήμου

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΦΑΓΕΙΟΥ

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου μας και του αναδόχου του έργου «Συντήρηση-επισκευή-εξοπλισμός Δημοτικού σφαγείου Δ. Άνδρου». Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 173.760,00€ Ο Δήμος μας εκπόνησε την σχετική μελέτη, δημοπράτησε και θα επιβλέψει το έργο, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Με τις προβλεπόμενες εργασίες θα υπάρξει προσαρμογή του δημοτικού σφαγείου Γαυρίου Άνδρου στις σχετικές προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

Πιο συγκεκριμένα θα αντικατασταθεί το μωσαϊκό δάπεδο του σφαγείου με νέο αντιολισθηρό βιομηχανικό δάπεδο, θα τοποθετηθούν υγειονομικές γωνίες σε όλα τα σημεία εσωτερικά στο κτίριο, θα γίνουν εργασίες χρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, θα αντικατασταθούν φθαρμένα υαλοστάσια, με νέα ενεργειακού τύπου από PVC, θα γίνουν εργασίες  τσιμεντόστρωσης στον προαύλιο χώρο των σφαγείων για την  δημιουργία διαδρόμου φόρτωσης και εκφόρτωσης προϊόντων και τέλος θα εξοπλιστεί με τον απαραίτητο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.

Εκσυγχρονίζεται το δημοτικό σφαγείο Άνδρου

«Άλλο ένα σημαντικό έργο για τον πρωτογενή τομέα του νησιού μας ξεκινά. Ένα πάγιο αίτημα ετών υλοποιείται. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την χρηματοδότηση του έργου, καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου μας για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε να προχωρά σταδιακά η υλοποίηση τόσων πολλών έργων, για πρώτη φορά από την μία άκρη του νησιού ως την άλλη. Αγγίζοντας όλους τους κοινωνικούς και οικονομικούς τομείς» τόνισε, αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.