Η διαδικτυακή ομάδα IONIAN αφορά τους ανώνυμους αλκοολικούς και απευθύνεται σε εκείνους που έχουν πρόβλημα και δεν το λένε στον εαυτό τους. Και όχι μόνο. Ένα τηλέφωνο αρκεί. Η μοναξιά δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος. Το αλκόολ δεν έλυσε κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Αντίθετα δημιούργησε.

Η δημοσίευση/πρόσκληση της ΙΟΝΙΑΝ

Έχεις πρόβλημα με το αλκοόλ; Πριν σηκώσεις το ποτήρι σήκωσε το τηλέφωνο.
6970 924 162
Όλα τ’ άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Αρκεί να καταλάβεις ότι μόνος/η/ο σου δεν μπορείς. Στην ομάδα μας θα νιώσεις ότι στον αγώνα για την απεξάρτηση από το αλκοόλ δεν είσαι μόνος. Θα ακούσεις και θα μοιραστείς πράγματα με άλλους και θα πάρεις δύναμη από αυτούς που έδωσαν τη μάχη του αλκοολισμού και την κέρδισαν.

Παρ’ το απόφαση. Σε περιμένουμε.

Η συμμετοχή στους Αλκοολικούς Ανώνυμους δεν χρειάζεται καμίας μορφής υποχρεωτική συνδρομή. Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιθυμία σου να σταματήσεις να πίνεις.

Διαδικτυακή ομάδα ΙΟΝΙΑΝ  Zoom meeting ID: 985 550 7002

https://aa-greece.gr/  

Έχεις πρόβλημα με το αλκοόλ; Τηλεφώνησε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.