"Η Ανδρος της Ζωής μας": Σκιάχτηκες πράγματι κ. ΓιαννίσηΌταν διαβάσει κάποιος την επιστολή του κ. Γιαννίση, μόνο γέλιο θα του προκαλέσει.

Ποιος? Ο κ. Γιαννίσης που ξεροσταλιάζει στο λιμάνι να περιμένει την παντόφλα να πάρει τα σκουπίδια για Αθήνα, αλλά όλο δεν έρχεται λόγω καιρού και κλάμα….

Ποιος? Ο κ. Γιαννίσης που δεν βλέπει μέχρι σήμερα τίποτα από  τις παρανομίες της συνδιοίκησης του με τον κ. Λοτσάρη και τον κ. Μπάλλα γιατί είναι γλυκιά η καρέκλα και ο μισθός του Αντιδημάρχου

Ποιος? Ο κ. Γιαννίσης και οι συν αυτόν, που έκαναν  ότι δεν ήξεραν ότι ένα κοινοτικό κονδύλι 2.000.000 ευρώ, δεν μπορεί να δοθεί σε απευθείας ανάθεση.

Και έχει το θράσος αυτός και όλοι οι γύρω του να λένε ψέματα, ότι θα χαθούν δήθεν τα χρήματα.

Οι Ευρωπαίοι κ. Γιαννίση δεν πετάνε τα χρήματα για να γίνουν αέρας κοπανιστός.

Δοκιμάσατε μήπως πετύχετε την απευθείας ανάθεση, ενώ ξέρατε ότι ήταν παράνομη και όταν δεν σας βγήκε, ΣΚΙΑΧΘΗΚΑΤΕ πράγματι και ψευδόμενοι όλοι σας, βγάζοντας  το αφήγημα ότι βγήκε ο διαγωνισμός άγονος, γιατί δεν παρουσιάστηκε κάνεις δήθεν από τις εννέα εταιρείες.

Ποιους κοροϊδεύετε κ. Γιαννίση και όλοι πέριξ του καθεστώτος Λοτσαρη?

Δηλαδή οι εννέα 9 εταιρείες δεν ήθελαν τα 2.000.000 γιατί τρομοκρατήθηκαν (!).

Απλά κατάλαβε η παρέα σας ότι αυτό δε θα  περνούσε και ακυρώσατε την διαδικασία της προσφυγής σε διαπραγμάτευση γιατί θα υπήρχαν ποινικές ευθύνες και θα χάνατε τα χρήματα. Με άλλα λόγια  βάλατε την ουρά στα σκέλια και πάτε με κανονικό διαγωνισμό όπως προβλέπει ο νόμος και η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Αν ήταν όλα νόμιμα όπως κομπορρημονούσε ο άσπονδος φίλος σας και ειδικός συνεργάτης του δημάρχου γιατί δε συνεχίσατε. Τσάμπα μάγκες;

Οι Ανδριώτες κ. Γιαννίση γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι και πως έχουν διαχειριστεί το δημόσιο χρήμα στο νησί, αλλά και γιατί  ο τόπος βρίσκεται σ’ αυτό το τέλμα. Κατά τη γνώμη μας σωστά, αφού το μόνο που έχετε να πείτε είναι ότι  είσαστε περήφανοι γι’ αυτά που δεν κάνατε.

Αλήθεια κ. Γιαννίση, εσείς θα κατεβείτε ως επικεφαλής συνδυασμού για να πάρετε καμία 200 ψήφους και μετά να εκβιάζετε συνεργασία για την καρέκλα του Αντιδήμαρχου? Α ξεχάσαμε δε βολεύει το εκλογικό σύστημα;

Γιατί ως απλή υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου, σας βλέπουμε  να μετακομίζετε και πάλι στην Πάρο. Το κόλπο δεν πιάνει πλέον.

Και βάλτε κάτι πάνω σας μη κρυώσετε στο λιμάνι Γαυρίου περιμένοντας την παντόφλα να πάρει  τα σκουπίδια, δεν θα έρθει…

Α ξεχάσαμε και κάτι άλλο κ. Γιαννίση!

Πόσα τελικά δρομολόγια με σκουπίδια έκανε από τα συνολικά 100 που προβλέπονταν στη σύμβαση, το φορτηγό με το κοντέινερ για τη Μύκονο; Αν δεν ξέρετε ρωτήστε το συνάδελφο σας κ, Τηνιακό, μήπως κάτι ξέρει. Αν και αυτός δεν ξέρει και θέλετε να μάθετε ρωτήστε εμάς. Μπορεί και εμείς κάτι να ξέρουμε.

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε χαρούμενοι που αναγνωρίζετε ότι η «Άνδρος της ζωής μας» είναι η παράταξη που σας βγάζει όλα τα άπλυτα στη φόρα και σας ΣΚΙΆΖΕΙ, που θα είναι και πάλι παρούσα στις επόμενες εκλογές.

Καλές πίτες κ. Γιαννίση!!!

“Η Ανδρος της Ζωής μας” 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.