Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Στραπουργιών, Λαμύρων Μεσαθουρίου Υψηλού Άνδρου “Ο Αγιος Νικόλαος” απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρη και στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικού Διαμερίσματος Λαμύρων απευθύνει έκκληση αναστολής της γεώτρησης στην περιοχή λίγο πριν, λίγο μετά την πηγή Μελίτη (εξαρτάται από πού κατευθύνεται κανείς), κοντά στα Σκαλαριά στις Στραπουργιές.

Η Επιστολή του Συλλόγου

 Αξιότιμοι κύριοι,

με κατάπληξη και ανησυχία πληροφορηθήκαμε την πρόθεση διενέργειας γεώτρησης στον οικισμό Στραπουργιές του Δ.Δ.Λαμύρων.

Δεν γνωρίζουμε ποιος είχε την πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο έργο, από ποιόν εκπονήθηκε η απαραίτητη μελέτη και ποιος έδωσε την άδεια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υφίσταται ΑΜΕΣΟΣ κίνδυνος για την διατάραξη του υδροφόρου ορίζοντα της πλαγιάς μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις καλλιέργειες των κατοίκων. ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ φορείς του νησιού μας, να ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ τις εργασίες διάνοιξης της γεώτρησης, προκειμένου να μελετηθεί καλύτερα το έργο αυτό και οι συνέπειές του στην ύδρευση της περιοχής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΩ ΔΑΝΙΟΛΟΥ 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΥΝΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.