Σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας στην Άνδρο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη δια ζώσης διοργάνωση σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας στο γραφείο της Άνδρου μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος επιχειρηματιών του νησιού.

Όσοι εργοδότες έχουν ήδη υποβάλλει πλήρη δικαιολογητικά θα ενημερωθούν προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους. Όσοι εργοδότες δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εν λόγω σεμινάριο είναι απαραίτητο να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στο email info-andros@cycladescc.gr έως τις 30 Μαρτίου:

  1. αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εργοδότη (επισυνάπτεται)
  2. εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες
  1. στοιχεία μητρώου φυσικού σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης ή νομικού προσώπου σε περίπτωση νομικής μορφής

Το σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών (2 ημερών) αφορά κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης των κλάδων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που απασχολεί ή επιθυμεί να απασχολήσει προσωπικό έτσι ώστε να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του. Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών θα ενημερωθείτε για το αναλυτικό ωράριο και τη διαδικασία επιβεβαίωσης της συμμετοχής, η οποία αφορά την καταβολή του κόστους συμμετοχής του σεμιναρίου αξίας 70 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση την ταμειακή ενημερότητα προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος ενώ μετά την καταληκτική ημερομηνία 30 Μαρτίου, ΔΕΝ είναι δυνατή οποιαδήποτε προσθήκη/τροποποίηση σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής καθώς η υποβολή του προγράμματος γίνεται τουλάχιστον 60 ημέρες πριν την υλοποίησή του προς το Υπουργείο Εργασίας.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει κάθε χρόνο τα σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας σε κάθε νησί όπου υπάρχει το σχετικό ενδιαφέρον προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των μελών του και να στηρίξει την επιχειρηματικότητα στα νησιά μας. Καθώς η διαδικασία υποβολής και έγκρισης τμημάτων από το αρμόδιο υπουργείο είναι χρονοβόρα και συνήθως δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για διοργάνωση πολλών τμημάτων, σας καλούμε να μην χάσετε την ευκαιρία και να στείλετε έγκαιρα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να συμπεριληφθείτε στο τμήμα της Άνδρου. Το πιστοποιητικό Τεχνικού Ασφαλείας ισχύει επ’ αόριστον.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ καλέστε το γραφείο Άνδρου στο τηλέφωνο 2282051490.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.