Μπράβο στα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στα παιδιά, στους προπονητές, στους γονείς και το Ναυτικό Όμιλο Άνδρου γιατί πετυχαίνουν πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές νίκες -εκτός των Πέτρου και Λεωνίδα Τσορτανίδη που διακρίνονται διεθνώς και παγκοσμίως, προάγοντας το ναυταθλητισμό και την ιστιοπλοΐα. Ιδιαίτερη μνεία οφείλεται στον άξιο προπονητή του ΝΟΑ Φώτη Σταυρίδη ο οποίος δυστυχώς για καθαρά προσωπικούς λόγους επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του τον Βόλο.

Μπράβο στα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου

Από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2023 Optimist  U13 που διεξήχθη με ρεκόρ συμμετοχών και διοργάνωσε ο Αίoλος Καλαμάτας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας και ολοκληρώθηκε χθες (22 Απριλίου) έχουμε τα ακόλουθα αποτελέσματα: 

Μπράβο στα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου

Μπράβο στα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου
Υπερήφανος μπαμπάς!

Στην πρώτη πανελλήνια δεκάδα κοριτσιών: Έλενα Μάγουλά 7η
Στην πρώτη πανελλήνια δεκάδα αγοριών: Δημήτρης Βούλγαρης 10ος
Σταμάτης Νόνας 2ος πανελληνιονίκης υ10
Στο χρυσό στόλο αγοριών: Σταμάτης Νόνας 27ος, Γιώργος Κοκκινάκης 30ος
Μπράβο στα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα youth της κατηγορίας ILCA 4 που διεξήχθη στο Καντίθ της Ισπανίας από τις 15 έως τις 22 Απριλίου, συμμετείχαν συνολικά 166 αθλήτριες που πλαισιώνουν τις εθνικές ομάδες 29 χωρών, η αθλήτρια μας Σοφία Καραουλάνη εκτός από την είσοδο της στον Χρυσό στόλο, κατάφερε και την 25 θέση στην γενική κατηγορία. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποτελεί την καλύτερη επίδοση του ομίλου μας σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ilca 4.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.