Σάββατο 6.5.2023 πάμε κουκλοθέατρο!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Μεσσαριάς σε συνεργασία με τη Λέσχη Ανδρίων σας προσκαλούν στην παράσταση κουκλοθεάτρου «Circulus» το Σάββατο 6 Μαΐου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου. 

Ποιες μαγικές συνταγές φτιάχνει μια μαγείρισσα; Ποιες ειδικές ικανότητες έχει ένα κορίτσι σε αμαξίδιο; Πως καταφέρνει να ισορροπεί ένας μαθουσάλας; Τι ιδιαίτερο μπορεί να κρύβει στα μπαγκάζια του ένας πρόσφυγας; Πόσο ψηλά φτάνει μια πολύ στρουμπουλή κοπέλα; Μασάει άραγε σίδερα ένας καλογυμνασμένος μασίστας; Αυτά και άλλα πολλά θα ανακαλύψει και …απολαύσει όποιος συναντήσει αυτό το μοναδικό τσίρκο στο δρόμο του!!! 

Μπορεί ο διευθυντής του τσίρκου να αγνοείται (καθώς ήταν και ο δοκιμαστής του κανονιού για το νούμερο άνθρωπος οβίδα και ακόμα δεν έχει προσγειωθεί…) όμως οι δυο πιστοί βοηθοί και τεχνικοί του θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν ζωντανό με κάθε τρόπο το τσίρκο «CIRCULUS»! 

Ένα πολύχρωμο παζλ έξι χαρακτήρων, καθημερινών αλλά και μοναδικών, με ιδιαίτερες δυνατότητες που συναντιούνται σε ένα τσίρκο, παίρνουν δρόμο …αλλά και τους δρόμους για να μας δείξουν τα υπέροχα νούμερα τους στο τσίρκο «CIRCULUS» όπου τα πάντα είναι δυνατά. 

Μια … τροχήλατη απολαυστική παράσταση με έξι κούκλες άμεσου χειρισμού που κάνουν … τα πάντα για να εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Ένα τρίκυκλο ποδήλατο που μετατρέπεται σε κουκλοθεατρική σκηνή για να φιλοξενήσει το «CIRCULUS» και τους μοναδικούς καλλιτέχνες του! 

Μια σύμπραξη της
«ΜΑΝΙΒΕΛΑ Κουκλοθέατρο» και της «ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ Θέατρο κούκλας και σκιών»

Σκηνοθεσία / Σενάριο / Κατασκευές κουκλών και σκηνικών : Αγγελική Γουναρίδη, Μπάμπης Κωστιδάκης, Σκηνοθετική επιμέλεια: Ελισσαίος Βλάχος, Εμψύχωση: Αγγελική Γουναρίδη, Μπάμπης Κωστιδάκης, Ειδικές Κατασκευές: Δήμητρα Κωνσταντινίδου, Νίκος Καλίτσης, Βάσω Γιαρένη, Ελένη Ντάη, Μουσική επεξεργασία: Ευριπίδης Ζαφείρας, Φωτογραφίες: Ευάγγελος Δασκαλάκης 

Παραγωγή: ΜΑΝΙΒΕΛΑ Κουκλοθέατρο, ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ θέατρο κούκλας και σκιών 

ΜΑΝΙΒΕΛΑ Κουκλοθέατρο: Η «ΜΑΝΙΒΕΛΑ» είναι νέα και παλιά! Είναι σκουριασμένη αλλά και καλογυαλισμένη! Η Αγγελική Γουναρίδη που γυρνά τη «Μανιβέλα» είναι κουκλοπαίχτρια, εμψυχώτρια ομάδων και κατασκευάστρια παιχνιδιών εδώ και πολλά χρόνια. Η «Μανιβέλα» είναι έτοιμη να στριφογυρίσει για να μοιραστεί και να μοιράσει τη χαρά με όλα όσα κρύβονται στις βαλίτσες της. 

ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ Θέατρο Κούκλας και Σκιών: Η ομάδα «ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ» στεγάζει καλλιτεχνικές δράσεις όπως παραστάσεις κουκλοθεάτρου, θεάτρου σκιών, μουσικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά εργαστήρια κ.ά. Είναι ένα πεδίο έκφρασης όπου οι τέχνες αυτές συναντιούνται, συνδυάζονται, αλληλεπιδρούν και κοινωνούν σκέψεις – εμπειρίες – συναισθήματα, προσκαλώντας παιδιά και μεγάλους στο μαγικό αυτό παιχνίδι. Σε ένα μαγικό ταξίδι με εργαλείο μια …ανεμοδούρα. 

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά Ηλικίες θεατών: για όλες τις ηλικίες Συμμετοχή: 8 ευρώ

Για προκράτηση θέσεων και πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 6934 264796

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.