Άμισθος Σύμβουλος του Δήμου ο Γ. Χαλάς του Blue Bay
Ο κ. Γιώργος Χαλάς

Δελτίο Τύπου 

Καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου σε θέματα τουριστικής προβολής ανέλαβε ο Γιώργος Χαλάς του Ιωάννη.
Ο Γιώργος Χαλάς δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια στον τομέα του τουρισμού και είναι ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου Blue Bay, στην περιοχή «Δελαβόγιας» Μπατσίου. Θα καταθέτει πλέον στον Δήμο μας την γνώση, την εμπειρία και την εξειδίκευσή του σε θέματα τουρισμού ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προβολή του Νησιού σε όλο τον κόσμο.
Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δ. Λοτσάρης τόνισε: « Ο Γιώργος Χαλάς είναι ένας ενεργός Ανδριώτης επιχειρηματίας με πολλές παρουσίες σε διεθνείς εκθέσεις τα τελευταία χρόνια και με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Πρόκειται για έναν άνθρωπο της αγοράς, με τα ίδια άγχη, τους ίδιους στόχους και με τους ίδιους προβληματισμούς με τους περισσότερους από τους επαγγελματίες του Νησιού. Σε συνεργασία με το γραφείο τουριστικής προβολής, με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια, πιστεύω ότι θα δοθεί μια νέα ώθηση στην προβολή του Νησιού μας».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Χαλάς δήλωσε: « Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, Δ. Λοτσάρη για την πρόσκληση-πρόκληση η οποία πιστεύω ότι θα εξελιχθεί σε μια εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος όλης της Άνδρου».

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.