Λυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο Γαύριο

Ταξίδια και σταυροδρόμια από τον Βορρά στην Άνδρο με την χορευτική Ακαδημία Λυγκηστές να ξεσηκώνει τους Γαυριώτες και τους επισκέπτες της περιοχής σε ένα αντάμωμα παραδοσιακών χορών με το Ανδριώτικο Τακίμι και τον Βεντσισλαβ Αντόνοφ στην γάϊντα απόψε 24.6.2023, αλλά και με την επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής να δίνει την ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους για επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας μέχρι και την Δευτέρα 26 Ιουνίου.

Λυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο ΓαύριοΠαρών στην εκδήλωση του Γαυρίου ο Ανδριώτης ζωγράφος Μιχάλης Τζανουλίνος που απαθανατίζει στιγμιότυπα με την δική του μοναδική οπτική γωνία. 
Λυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο Γαύριο

Λυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο Γαύριο Λυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο Γαύριο

Λυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο ΓαύριοΛυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο ΓαύριοΛυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο Γαύριο Λυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο Γαύριο

Λυγκηστές, Ανδριώτικο Τακίμι και ο Β.  Αντόνοφ στο Γαύριο

 

Οι συμμετέχοντες στο θερινό σχολείο θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να δοκιμάσουν την τεχνολογία VR,ανακαλύπτοντας νέες διαστάσεις και εμπειρίες. Ειδικοί στην τεχνολογία VR θα παρέχουν την απαραίτητη καθοδήγηση και γνώση, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και εκπαιδευτική εμπειρία για όλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.