Η Άννα Βρεττού απαντά.

 

Η πρόταση μου για ζήτηση από τον ΔΔΔΥ ,πρώην ΟΔΔΥ, δωρεάν παραχώρησης κατασχεμένων βυτιοφόρων από λαθρεμπορία καυσίμων ή αλκοόλης έγινε αντικείμενο κακόπιστης και αρνητικής κριτικής, την οποία αντιπαρέρχομαι, για λόγους όμως αποκατάστασης της αλήθειας οφείλω να απαντήσω.

1) Η επερχόμενη πανσέληνος και ο ανάδρομος Ερμής που επικαλείται ο συντάκτης του άρθρου , αφορά τους οπαδούς των αστρολόγων και όχι εμένα.

2) Για το δημόσιο λογιστικό και το τεχνικό πρόγραμμα θα τα πούμε στη συνέχεια αφού κάποιοι θέλουν να εκτίθενται.

3) Όσο για τον επικοινωνιολόγο που έχω κοινό με τον κύριο Σουσούδη , επικοινωνιολόγοι μού είναι οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι της Άνδρου, οι έμποροι και επιχειρηματίες , οι καπεταναίοι, ψαράδες και οι επιστήμονες που στηρίζουν την υποψηφιότητα μου , για ένα καλύτερο νησί. Και είναι πάρα πολλοί και τους ευχαριστώ θερμά .

4) Πάμε τώρα στην ουσία.

Η αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος αν δεν συνοδεύεται από αναμόρφωση του προϋπολογισμού είναι δώρο-άδωρο. Μπορείς να αναμορφώσεις το τεχνικό πρόγραμμα και να
εγγράψεις στον προϋπολογισμό 1000€ οπότε ¨άνθρακες ο θησαυρός¨.
Στην πρόταση μου αναφέρομαι στην εγγραφή στον προϋπολογισμό ώστε να δεσμευθεί το κονδύλι για το σκοπό αυτό. Που βρίσκεται λοιπόν η αερολογία;

5) Πάμε παρακάτω

Μας λέει ο συντάκτης του άρθρου ότι ο Δήμαρχος κ. Λοτσάρης έχει ήδη επισκεφθεί τον ΔΔΔΥ για την παραχώρηση βυτιοφόρου , χωρίς αποτέλεσμα . Άρα και ο Δήμαρχος είναι αερολόγος κατά τον συντάκτη γιατί έκανε κάτι , που προτείνω και εγώ τώρα;

6) Για τα βυτιοφόρα λοιπόν που αναφέρθηκα και που προέρχονται από λαθρεμπόριο καυσίμων , αλκοόλης κ.α. ,τα βυτιοφόρα καυσίμων είναι μεταλλικής-χαλύβδινης κατασκευής και μπορούν να μεταφέρουν μόνο καύσιμα και νερό κατάσβεσης. Τα βυτιοφόρα μεταφοράς πόσιμου νερού πρέπει να είναι από ανοξείδωτο χάλυβα 316AISI.
Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείται άδεια από την Διεύθυνση Μεταφορών .

7) Ο χρόνος παράδοσης βυτιοφόρου μέσω της διαδικασίας Περιφέρειας είναι 5-6 μήνες ακόμα και αν γίνει κλειστός διαγωνισμός με τις διαδικασίες express λογω covid, αν υπάρχουν βέβαια τα χρήματα .

8) Η διαδικασία από ΔΔΔΥ , αν βρεθεί το βυτιοφόρο , διαρκεί το μέγιστο 1-2 μήνες μαζί με το service του φορτηγού και τις αδειοδοτήσεις.

9) Η στοχοποίηση όσων επισκέπτονται τα τοπικά πανηγύρια , δείχνει την εκλεκτική αντίληψη ορισμένων που τα υποτιμούν όπως και τους χιλιάδες επισκέπτες τους και τους διοργανωτές τους . Τα Κυκλαδίτικα πανηγύρια είναι η συνεχιζόμενη πολιτιστική λαϊκή
παράδοση που μας δένει με τις συνήθειες , τα ήθη και τα έθιμα μας και τους προγόνους μας .
10)Κάτι τελευταίο. 

Κι εγώ κατανοώ το άγχος και την αγωνία όσων δεν έχουν να αντιπαραθέσουν επιχειρήματα αλλά μόνο λάσπη και επιθέσεις απέναντι σε νέους υποψηφίους και μάλιστα συνυποψήφιούς.
Τι φοβούνται; Αυτό που έρχεται;

Καλώ όλους τους υποψηφίους και τους πολίτες της Άνδρου, σεένα κοινό αγώνα για τον τόπο μας. Αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα. Στόχος μας είναι μια καλύτερη Άνδρος και όχι οι καρέκλες και τα αξιώματα .

ΑΝΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Άνδρου
με το συνδυασμό “μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του Γιώργου
Χατζημάρκου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.