Λίγο η επερχόμενη πανσέληνος και ο ανάδρομος Ερμής, λίγο η έλλειψη γνώσεων, λίγο ο κοινός επικοινωνιολόγος Σουσούδη-Βρεττού ο οποίος  έχει πλήρη άγνοια δημόσιας διοίκησης και δημόσιου  λογιστικού και δεν ξέρει να ξεχωρίζει το τεχνικό πρόγραμμα με τον προϋπολογισμό,  φτάσαμε να διαβάζουμε δυο μέρες τώρα  ένα σωρό αερολογίες βαπτίζοντας τις ως προτάσεις..

Ας ξεκαθαρίσουμε  λοιπόν ότι :

  • Στην απόφαση του 2ου θέματος της 15ηςΣυνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου με θέμα ‘Αναμόρφωση Τεχνικού προγράμματος Κυκλάδων’ εγγράφηκαν 200.000€ για αγορά υδροφόρας για την Άνδρο. Και όχι στον προϋπολογισμό!
  • Ο Δήμαρχος Άνδρου έχει ήδη επισκεφτεί τον ΟΔΔΥ , αλλά και άλλους Δήμους και υπηρεσίες για προμήθεια υδροφόρας και άλλων οχημάτων και δεν υπάρχει δυνατότητα. Εξάντλησε όλες τις προσπάθειες, και το ζήτησε από το Επαρχείο. Επίσης η τυχόν διαδικασία προμήθειας από ΟΔΔΥ είναι πολύ πιο χρονοβόρα..
  • Βυτιοφόρα καυσίμων κτλ δεν μετατρέπονται σε καμία περίπτωση σε ‘πόσιμου νερού’. Η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη και αυστηρή

Διάβασα κι άλλα..Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι..

Αγαπητοί φίλοι έμειναν 40 μερες για τις εκλογές. Κατανοώ το άγχος σας  τώρα που τελείωσαν τα πανηγύρια.. ότι κάτι πρέπει να πείτε. Αλλά  οι Ανδριώτες περιμένουν πλέον να ακούσουν από εσάς σοβαρές, εφικτές και τεκμηριωμένες προτάσεις. Να μάθουν για την μέχρι τώρα κοινωνική σας προσφορά. Θέλουν τη θέση σας για τα μεγάλα προβλήματα του νησιού.! Ποια είναι η θέση σας για τον ΧΥΤΥ? Διαβάστε, μάθετε, ασχοληθείτε..

Μιλήστε σοβαρά και σεβαστείτε τη νοημοσύνη του ψηφοφόρου σας!

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Photo εξωφύλλου: Μιχάλης Τζανουλίνος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσως φταίνε τα φεγγάρια, ίσως πάλι φταις εσύ Έπαρχε. Χάθηκαν τα ίχνη σου τέσσερα χρόνια τώρα, μόνο σε χαιρετούρες γιορταστικές σε βλέπαμε και μετά πάλι άφαντος. Να μην σε αδικούμε, έβγαζες και το πρόγραμμα των παρελάσεων κι ανελλιπώς ο,τιδήποτε θα μπορούσε να στηρίξει τον αγαπημένο σου Δήμαρχο Λοτσάρη με τον οποίο συνεργάστηκατε άψογα (η κοινή σας καραμέλα, όπως και του κοινού σας γραφείου τύπου) δημιουργώντας επιτέλους στην Άνδρο αυτό που της έλειπε: μια τρύπα στο νερό. Τώρα οι αποτυχημένες σας θητείες ολοκληρώνονται κι η ώρα της κρίσης έφτασε. Ψυχραιμία και με αξιοπρέπεια να αποδεχθείτε το αποτέλεσμα.

  2. Μίλησε και ο έπαρχος…και ΕΠΕ την παπαντζα του.
    Άλλο υδροφόρα για φωτιές άλλο υδροφόρα για πόσιμο.
    Και σκατά να κουβαλούσε για πυρόσβεση μια χαρά ειναι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.