Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Περιφερεια Ν. Αιγαιου  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο  που μετά από αίτημα του Έπαρχου Άνδρου Δημήτρη Λάσκαρη, ενέγραψαν στον προϋπολογισμό της ΠΝΑ, το κόστος αγοράς νέου βυτιοφόρου-υδροφόρας, σε αντικατάσταση αυτού που καταστράφηκε στη φωτιά στο Βιτάλι.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της άμεσης δράσης της αποκεντρωμένης περιφερειακής αυτοδιοίκησης και της θετικής ανταπόκρισης και ευαισθησίας του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου.
Μέχρι να υλοποιηθεί η πρόταση αυτή ακολουθώντας τις τυπικές διαδικασίες, προτείνω συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά, την υποβολή άμεσης αίτησης από τον Δήμο Άνδρου μέσω του Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Λοτσάρηστον ΟΔΔΥ και κάθε άλλο κρατικό φορέα για την άμεση δωρεάν χορήγηση, παραχώρηση ενός βυτιοφόρου-υδροφόρας απο αυτά που έχουν κατασχεθεί για λαθρεμπορία καυσίμων, αλκοόλης κ.α. σε υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει στα Δικαστήρια.
Αυτό θα δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα της έλλειψης βυτιοφόρου.
Το καλοκαίρι συνεχίζεται, είναι νωπές οι μνήμες απο τις πρόσφατες φωτιές, το φθινόπωρο πλησιάζει, οι ανάγκες δεν περιμένουν……..

ΑΝΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

“Μπροστά το Νότιο Αιγαίο του Γιώργου Χατζημάρκου”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.